Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου στην Τήνο

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου -Τήνου κ. Δωροθέου Β’ εορτάσθηκε η Δεσποτική Εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας όπου και η Κτητορική Εικόνα της Εορτής στο Δεξιό κλίτος με την τέλεση αφ’ εσπέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού και την κυριώνυμο του Όρθρου και της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού και των Ιερέων και Διακόνων του Ναού και τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα και μελών της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος και ευλαβών προσκυνητών.

Ομοίως πανηγύρισε και ο Ιερός Ενοριακός Ναός Αναλήψεως του Κυρίου εις το χωρίον Αρνάδος με τη συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, του Εφημερίου του Ναού και Ιερέων του νησιού και την προσευχητική συμμετοχή της Επάρχου Τήνου, του Δημάρχου Τήνου, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητος Δύο Χωρίων και Αρνάδου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, μελών της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, εκκλησιαστικών επιτρόπων, του Προέδρου και μελών του Συλλόγου Αρναδιωτών και ευλαβών προσκυνητών.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος συνεχάρη τον Εφημέριο Πρωτοπρ. Ευστάθιο Σαντοριναίο, τους επιτρόπους, διακονητάς και τους ενορίτας διά την άρτια προετοιμασία της πανηγύρεως.

Φωτογραφίες: Αργύριος Οικονόμου, Νέστωρ Βιδάλης, Δήμητρα Φανερού, Ελευθέριος Αποστολόπουλος.

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img