Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου στην Τήνο

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου – Τήνου κ. Δωροθέου Β’ εορτάσθηκε η Δεσποτική Εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας όπου και η Κτιτορική Εικόνα της Εορτής στο Δεξιό κλίτος όπου και τιμάται, με την τέλεση αφ’ εσπέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού και την κυριώνυμο του Όρθρου και της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας υπό του Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Χριστοφόρου Μήλα από την Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, του Πανοσιολ. Ιεροκήρυκος και των Εφημερίων και Διακόνων του Ναού και τη συμμετοχή μελών της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος και ευλαβών προσκυνητών.

Τους εκκλησιαστικούς ύμνους απέδωσαν οι ιεροψάλτες του Πανιέρου Ναού υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Στυλ. Κοντακιώτη.

Ομοίως πανηγύρισε και ο Ιερός Ενοριακός Ναός Αναλήψεως του Κυρίου εις το χωρίον Αρνάδος με τη συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου, του Πανοσιολ. Ιεροκήρυκος, του Εφημερίου του Ναού και Εφημερίων και Διακόνων του νησιού και την συμμετοχή του Δημάρχου Τήνου, της Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Τήνου, της καταγομένης εξ Αρνάδου Τήνου Γενικής Διευθύντριας Αποκεντρωμένης Διοικήσεως Αττικής, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητος Αρνάδου και Δύο Χωρίων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, του Προέδρου και μελών του Συλλόγου Αρναδιωτών, Προέδρων και μελών Συλλόγων και Φορέων, εκκλησιαστικών επιτρόπων και ευλαβών προσκυνητών.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος ευχαρίστησε τον Μέγα Ευεργέτη κ. Άγγελο Καρακώστα με την ευγενική χορηγία του οποίου πραγματοποιήθηκε η συντήρηση των ιερών εικόνων και πολυελαίων, και η εκ βάθρων ανακαίνιση εσωτερικά και εξωτερικά του Ναού και συνεχάρη τον Εφημέριο Πρωτοπρ. Ευστάθιο Σαντοριναίο, τους επιτρόπους, διακονητάς και τους ενορίτας διά την άρτια προετοιμασία της πανηγύρεως.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -