Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Επαναλειτουργία Συλλόγου Κάτω Κλείσματος Τήνου

Αγαπητοί συγχωριανοί Γειά σας, Σας εύχομαι Χρόνια πολλά με Υγεία και ο καινούργιος χρόνος να είναι δημιουργικός και καλύτερος απο τον προηγούμενο χωρίς ιούς και κορωνοιούς .

Έπειτα απο τρια χρόνια αποκλεισμού λόγο κορωνοιού και τέσσερα χρόνια αδράνειας του Συλλόγου του χωριού μας, πήρα την πρωτοβουλία εκφράζοντας και την σύμφωνη γνώμη αρκετών συγχωριανών μας να κάνουμε όλοι μαζί μία προσπάθεια επαναλειτουργίας του. Αυτή η προσπάθεια ξεκινάει απο την αγάπη όλων μας για το χωριό μας και της ώριμης πια νεολαίας του χωριού που ορισμένοι απο αυτούς είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και βέβαια με την υποστήριξη και την γνώση των παλαιοτέρων.

Για τον λόγο αυτό έχω κλείσει αίθουσα στο κτήριο της Αδελφότητος Τηνίων Ασημάκη Φωτήλα 40 & Λ.Αλεξάνδρας για την ΚΥΡΙΑΚΉ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ και ώρα 18.00 στον πρώτο όροφο.

Στον χώρο αυτόν θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα θα ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος και θα γίνει συζήτηση για την περεταίρω πορεία του Συλλόγου μας.

Καθώς καταλαβαίνετε η παρουσία όσο το δυνατό περισσοτέρων κρίνετε απαραίτητη .

Ευχές για μία Καλή Χρονιά και καλή αντάμωση.

ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -