Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

ΕΠΑΨΥ – Ευχαριστήριο σε Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου

Αξιότιμε κ Δήμαρxε,
Αξιότιμα μέλη του Δημοτικού Συμβouλίou,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την έμπρακτη υποστήριξη σας στο έργο της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ και για το έτος 2023.

Οι παρούσες συνθήκες, όπως έχουν διαμορφωθεί μετά από την πρωτόγνωρη κατάσταση που σχετίζεται με την πανδημία, καθώς και από τις δυσκολίες που επηρεάζουν καθημερινά τον κοινωνικό ιστό καθιστούν αναγκαία την ενίσχυση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

Η απόφασή σας να εγκρίνετε την κάλυψη των δαπανών μετακίνησης των θεραπευτών του κλιμακίου, ως δείγμα αναγνώρισης του έργου που προσφέρουμε όλα αυτά τα έτη, μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση και με αίσθημα ευθύνης θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της κοινότητας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Παπανικολάου Γεώργιος
Ψυχίατρος
Eπιστημονικά Υπεύθυνός Κινητών Μονάδων Ψυχικής Yγείας BA και Δuτικών Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -