Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Έπαρχος Τήνου «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Ιάκωβο Απέργη»

Έπαρχος Τήνου-Αντιπεριφερειάρχης Υγείας/ Δεληγιάννη – Άσπρου Αναστασία

Είχαμε την τιμή και την χαρά να παρευρεθούμε χθες στην παρουσίαση του βιβλίου «ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟ – ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» του συμπατριώτη μας Ιάκωβου Απέργη, από τις εκδόσεις Καλέντη.

Ο Ιάκωβος αθόρυβος και αποτελεσματικός, έχει καταφέρει να βάλει τη μαγειρική σε πρωτόγνωρα μονοπάτια. Μονοπάτια που κανείς μέχρι τώρα δεν τα περπάτησε, μιας και είναι δύσκολα και άβολα, αφού αφορούν πάσχοντες ανθρώπους με δυσκολία στην μάσηση και στην κατάποση και συγχρόνως όμως αποδεικνύουν ότι είμαστε άνθρωποι, ότι η καθημερινότητά μας δεν έχει μόνο γκουρμέ πιάτα και πολυτελή εστιατόρια, αλλά περιλαμβάνει δυσκολίες και αρρώστιες και είναι σημαντικό αυτές τις δυσκολίες να τις αντιμετωπίζουμε με ανθρωπιά και ενσυναίσθηση ειδικά για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Ιάκωβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα από όλα για το έργο του και την προσφορά του αλλά και γιατί επέλεξε, ένα τμήμα από τα έσοδα του βιβλίου του να διατεθούν για το Κέντρο Υγείας Τήνου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -