Έπαρχος Τήνου – Έργα ουσιαστικής βελτίωσης του οδικού δικτύου Τήνου

Ανάρτηση – τοποθέτηση της Επάρχου Τήνου αναφορικά με την δημοπράτηση του έργου που αφορά τριετή συντήρηση του οδικού δικτύου σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων και στην Τήνου.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στις 26 Απριλίου 2021 εγκρίθηκαν οι όροι δημοπράτησης για το έργο που αφορά την τριετή συντήρηση του οδικού δικτύου σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων και στην Τήνο προϋπολογισμού (για την Τήνο) 1.800.000,00 ευρώ.

Ένα πρόβλημα που πραγματικά μας βασάνιζε, μιας και η Περιφέρεια δεν έχει εργατικό δυναμικό και ως εκ τούτου δεν έχει τη δυνατότητα άμεσης επίλυσης θεμάτων, οδεύει να βρει λύση, μιας και πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο, για διάστημα τριών ετών θα υπάρχουν συνεχώς ενεργές εργολαβίες για άμεσες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Μέσα από αυτές τις παρεμβάσεις θα μας επιτραπεί να προχωρήσουμε σε έργα ουσιαστικής βελτίωσης του οδικού δικτύου του νησιού μας, χωρίς να σταματάμε εδώ, μιας και γίνεται προσπάθεια για εξεύρεση επιπλέον χρηματοδοτήσεων έργων.
Η Περιφερειακή αυτή Αρχή είναι εδώ για να δίνει λύσεις στα προβλήματα, με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των νησιωτών και την ασφάλεια των μονίμων κατοίκων και επισκεπτών των νησιών μας.

Εύχομαι σύντομα να δούμε στην πράξη τη βελτίωση των υποδομών των νησιών μας και αυτός είναι ο καθημερινός αγώνας και επιδίωξή μας.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter