Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Έπαρχος Τήνου για αιολικά «Ο αγώνας συνεχίζεται»

Είχα τη χαρά να υποδεχθώ σήμερα(Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου) στην Τήνο το φίλο, Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Βιομηχανίας και Φυσικών Πόρων για τις Κυκλάδες και Έπαρχο Άνδρου, Δημήτρης Λάσκαρης, με τον οποίο συζητήσαμε, στα πλαίσια μιας εποικοδομητικής πάντα συνεργίας, για θέματα που αφορούν τα νησιά μας και ειδικά για τους καθαρισμούς των ρεμάτων, τις εργασίες που επίκειται να ξεκινήσουν στα πλαίσια της τριετούς συντήρησης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου και την οργάνωση Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, από κοινού με την ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου και τους Δημάρχους όλων των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το θέμα των Αιολικών.

Ένα θέμα που βασανίζει εμάς, τα νησιά μας και τους κατοίκους τους, οι οποίοι αντιδρούν εύλογα μιας και εκτός των άλλων, μέχρι σήμερα, δεν έχει υπάρξει κάποια διασφάλιση ή κάποιος φραγμός τόσο στο θέμα της αναστολής των αδειοδοτήσεων μέχρι την ολοκλήρωση των τοπικών χωροταξικών, όσο και στην αλλαγή του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου σχετικά με τον περιορισμό της «φέρουσας ικανότητας κάθε νησιού» και της εξόφθαλμης και προκλητικής διευκόλυνσης στις αδειοδοτήσεις των αιολικών πάρκων, σε βάρος των νησιών μας και των τοπικών κοινωνιών τους.

Ο αγώνας συνεχίζεται, γιατί τα δύσκολα έπονται και γιατί μόνο ενωμένοι, ο καθένας από το δικό του μετερίζι (μετερίζι= ορκισμένος αγώνας κάποιου, για σκοπό που τον θεωρεί ιερό), μπορούμε να ελπίζουμε σε νίκες!!!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -