Έπαρχος Τήνου «Η μεγαλύτερη προσφορά μας προς την κοινωνία είναι η ενασχόληση με τον άνθρωπο»

Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου/ Έπαρχος Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Παρευρέθηκα στην κοπή πίτας του Κέντρου Υγείας Τήνου στις 9/1/2024 και ευχαρίστησα τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Τήνου κ. Γιώργο Βασιλάκη για την πρόσκληση.

Στον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, στην Επιστημονική Διευθύντρια, στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό ευχήθηκα καλή δύναμη και τους ευχαρίστησα για τον υπεράνθρωπο καθημερινό αγώνα τους και την προσήλωσή τους στο έργο τους.

Αντίστοιχες ευχές έδωσα και προς τον παρόντα Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Στήριξης Κέντρου Υγείας Τήνου “Νικόλαος Κόγκος”.

Σε όλους δήλωσα την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που εκτός των άλλων επιχορηγεί με το ποσό των 450 ευρώ το μήνα δυο (2) επικουρικούς γιατρούς που υπηρετούν στο Κέντρο Υγείας Τήνου, για να τους συνδράμει στη διαμονή και γενικά στη διαβίωσή τους στο νησί.

Σημειωτόν ότι το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου επιχορήγησε το Σύλλογο Στήριξης του Κέντρου Υγείας Τήνου “Νικόλαος Κόγκος” με το ποσό των 4.581,41 ευρώ και το ίδιο Σωματείο έτυχε επιχορήγησης και από το Κρατικό Λαχείο με το ποσό των 4.000,00 ευρώ και επίσης επιχορήγηση από το ίδιο Υπουργείο μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έτυχε και η ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ ΤΗΝΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ με το ποσό των 6.108,54 ευρώ.

Έχουμε πει ότι η μεγαλύτερη προσφορά μας προς την κοινωνία είναι η ενασχόληση με τον άνθρωπο και αυτό φροντίζουμε καθημερινά.

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter