Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Έπαρχος Τήνου «Να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε το έργο που θα δώσει ανάσα στα νησιά μας»

Γράφει η Έπαρχος Τήνου/Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου

Με τη με αριθμό 105/2023 απόφαση που πάρθηκε στη συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στις 31-3-2023, έγινε έγκριση του 5ου Πρακτικού Δημοπρασίας (στάδιο ανάδειξης Οριστικού Αναδόχου) κατόπιν της με αρ. Α593/2023 Απόφασης του Α1 Τμήματος Διοικητικού Εφετείου Πειραιά που αφορά τον ανοιχτό διαγωνισμό για το έργο: «Τριετής Συντήρηση Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας ΠΝΑΙ, Νήσων Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου» για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου Τριετής Συντήρηση Οδικού Δικτύου Αρμοδιότητας ΠΝΑI, Νήσων Άνδρου, Τήνου & Μυκόνου Εκτιμώμενης αξίας 6.700.000,00 (με Φ.Π.Α. 24%).

Αναθέτων Φορέας: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η μελέτη του έργου εγκρίθηκε με την απόφαση με αρ. 117/2021 (αρ. πρακτ. 3/08-03-2021) της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΑΔΑ: 9ΒΕΟ7ΛΞ-ΞΩΨ) .

Οι όροι δημοπράτησης του έργου εγκρίθηκαν με την απόφαση με αρ. 275/2021 (αρ. πρακτ. 7/26-04-2021) της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ( ΑΔΑ: ΩΣ4Κ7ΛΞ6ΗΥ) .

Όλα τα παραπάνω και βασικά οι ημερομηνίες δείχνουν ότι παλεύουμε περισσότερο από δυο χρόνια με προσφυγές και δικαστικές αποφάσεις για το αυτονόητο, να συντηρήσουμε και να επισκευάσουμε το επαρχιακό οδικό δίκτυο των νησιών μας. Πρόθεσή μας ήταν η συντήρηση αυτή να ξεκινούσε άμεσα και μάλιστα να υπάρχει σε κάθε νησί ένας ανάδοχος που θα είναι παρών ώστε να αντιμετωπίσει το κάθε έκτακτο γεγονός, μιας και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν έχει, όπως οι Δήμοι, εργατικό προσωπικό και μηχανήματα στα νησιά μας.

Θα θέλαμε σε όλους αυτούς που μας επισημαίνουν τα προβλήματα να τους είχαμε απαντήσει με έργα και όχι με λόγια, γιατί είχαμε την πρόνοια να προγραμματίσουμε έγκαιρα τις ανάγκες μας, την καθυστέρηση όμως δεν την προκαλέσαμε εμείς.

Ευελπιστώ να μην τύχουν άλλα γραφειοκρατικά εμπόδια και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε σύντομα το συγκεκριμένο έργο που θα δώσει ανάσα στα νησιά μας!!!!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -