Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Έπαρχος Τήνου «Θέλουμε η Τήνος να πρωταγωνιστεί παντού και αυτό θα το πετύχουμε επιλέγοντας ανθρώπους που θα μπορούν να διαχειριστούν την επόμενη μέρα»

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Έπαρχος Τήνου/ Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου

Κάνοντας τον προσωπικό μου απολογισμό, μιας και πλησιάζουμε προς τη λήξη της θητείας μας, στέκομαι σε όλο αυτό το διάστημα που με τη στήριξη των συμπολιτών μου βρίσκομαι στην τιμητική θέση της Επάρχου Τήνου.

Είμαι πάντα μπροστά στους αγώνες των Τηνιακών. Μία εγώ ανάμεσα σε όλους τους συμπολίτες μου ύψωσα τη φωνή μου για να φτάσουν στα κέντρα αποφάσεων οι διεκδικήσεις μας και για να προστατέψουμε τον τόπο μας. Για το περιβάλλον, για τις υποδομές μας, για την υγεία, για τη διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής μας.

Με σύστημα, λογική, πρόγραμμα, στοχοπροσήλωση αλλά και ενσυναίσθηση. Κοντά στους Τηνιακούς. Με την πόρτα μου ανοικτή, έτοιμη να ανταποκριθώ σε μικρά και μεγάλα αιτήματα, στα εύκολα και τα δύσκολα που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, προσπαθώντας παράλληλα να ενημερώνω για το έργο που επιτελείται στην Περιφερειακή Ενότητα Τήνου, παρά τις αντιξοότητες και την υποστελέχωση.

Το επάγγελμά μου με έμαθε να χρησιμοποιώ μέθοδο για να διεκπεραιώνω τα θέματα της αρμοδιότητας μου, αλλά και να επιλύω όσα μου ζητήθηκε η συνδρομή, παρότι δεν ήταν της αρμοδιότητάς μου.

Όλα όσα πετύχαμε έγιναν με πολύ κόπο και προσπάθεια, με ατέλειωτες ώρες προγραμματισμού, διεκδικήσεων και δουλειάς.

Έχω την ικανοποίηση ότι προσπάθησα το ίδιο ή και περισσότερο μαχητικά ακόμη και για όσα δεν ολοκληρώθηκαν, για λόγους οικονομικών, χρονικών, δικαστικών ή υγειονομικών συγκυριών και θα δρομολογηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα γιατί δεν αφήνω τίποτα στην τύχη του. Τίποτα ανολοκλήρωτο. Ανταποκριθήκαμε σε κάθε αίτημα. Στηρίξαμε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες και τη Χώρα μας διαχειριζόμενοι πολλές φορές τις ελλείψεις και όχι το πλεόνασμα, μιας και εξαιτίας της οικονομικής συγκυρίας διαλύθηκαν εργολαβίες.

Έχουμε δείξει δείγματα καλής γραφής όπως για παράδειγμα στην αντιμετώπιση δύσκολων φυσικών φαινομένων που επιβραβεύτηκε και από τους αυστηρότερους κριτές μας, που σίγουρα πιστεύουν, ακόμα και εάν για τους δικούς τους λόγους κάνουν άλλες επιλογές, ότι μαζί μας η επόμενη μέρα δεν θα είναι αχαρτογράφητη.

Οι κακοπροαίρετες κριτικές δεν με αγγίζουν και αυτό όχι γιατί έχουν «πάρει τα μυαλά μου αέρα» αλλά γιατί η αυτοκριτική μου είναι εντονότερη από κάθε κριτική. Γιατί στο τέλος της θητείας μου μπορώ να βλέπω κατάματα και με αξιοπρέπεια το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Θέλουμε η Τήνος να πρωταγωνιστεί παντού και αυτό θα το πετύχουμε επιλέγοντας ανθρώπους που θα μπορούν να διαχειριστούν την επόμενη μέρα, τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά γιατί τα λόγια είναι καλά αλλά απέχουν από την πράξη.

Σας καλώ να στηρίξετε τη συνέχεια του έργου μας με την ψήφο σας στις 8 Οκτωβρίου για να μου δώσετε τη δύναμη να διεκδικήσω ακόμα περισσότερα για τον τόπο που ζω και αγαπώ, για τους συμπολίτες μου και για να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο αύριο !!!!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -