Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Έπαρχος Τήνου – Τηλεδιάσκεψη για το Χωροταξικό Σχεδιασμό Ν. Αιγαίου

Τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους του Συλλόγου Μηχανικών της Τήνου και συναδέλφους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ Βαθμού σχετικά με τη διαβούλευση για την εξειδίκευση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού & Αειφόρου Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Μια σημαντική συνδρομή του Συλλόγου Μηχανικών του νησιού μας, στη διαβούλευση, με τη δημιουργία ομάδων εργασίας και την επαγγελματική και εμπεριστατωμένη αντιμετώπιση του θέματος, προκειμένου να καταφέρουμε να έχουμε διαμορφωμένες τις απόψεις μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για το τι πραγματικά θέλουμε για τον τόπο μας, για τα επόμενα χρόνια.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -