Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img

Έπαρχος Τήνου «Βασικό μέλημά μας να έχουμε ένα ασφαλές οδικό δίκτυο»

spot_img
spot_img

Με ανάρτηση της η Έπαρχος Τήνου, Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου κάνει επίσημα γνωστή την έναρξη των εργασιών Ηλεκτροφωτισμού της Επαρχιακής Οδού του οικισμού των Υστερνίων. Η ανάρτηση της αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του χωριού, ξεκίνησε από την ανάδοχο εταιρεία «Ν & Σ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ», το έργο ηλεκτροφωτισμού της επαρχιακής οδού στον οικισμό των Ιστερνίων στην Τήνο. Πρώτο και βασικό μέλημά μας να έχουμε ένα ασφαλές οδικό δίκτυο μιας και το θέμα του ελλιπούς φωτισμού δημιουργεί έντονα προβλήματα, ιδιαίτερα στους επισκέπτες οδηγούς και σε σημεία που υπάρχει διέλευση πεζών και στενεύει επικίνδυνα ο δρόμος.

Να θυμίσω ότι η εργολαβική σύμβαση για το έργο υπογράφηκε από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη και την εργολήπτρια εταιρεία στη Σύρο στις 18 Ιανουαρίου 2021.

Το συγκεκριμένο έργο συνολικού προϋπολογισμού ύψους 176.000,00 ευρώ αφορά στην τοποθέτηση ιστών με φωτιστικά σώματα και χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται να περαιώσει το σύνολο των εργασιών εντός έξι (6) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Το έργο εκτελείται εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία ανέλαβε την εκπόνηση της μελέτης, τη δημοπράτησή του, την επίβλεψη των εργασιών και την χρηματοδότησή του.

Άλλο ένα έργο που μας το ζήτησε η τοπική κοινωνία, το μελετήσαμε, το προϋπολογίσαμε, κάναμε όλες τις απαραίτητες προπαρασκευαστικές ενέργειας, το ξεκινάμε έγκαιρα και θέλουμε να ολοκληρωθεί πριν το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ο καιρός

Tinos
clear sky
27.1 ° C
27.4 °
25 °
74 %
4.3kmh
0 %
Τρ
27 °
Τε
22 °
Πε
21 °
Πα
20 °
Σα
20 °
spot_img
spot_imgspot_img