Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Επιστροφή για το Monopoliο Espresso & Pizza Bar

Monopolio Espresso & Pizza Bar Κοντά σας από τις 08.00 το πρωί και με delivery 19.00 - 23.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 228325770

Μήνυμα από την Έπαρχο Τήνου για την 25η Μαρτίου

Μήνυμα από την Έπαρχο Τήνου για την 25η Μαρτίου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Το δικό της μήνυμα για την επανάσταση του 1821 στέλνει η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και Έπαρχος Τήνου, Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου.

Φίλες και Φίλοι,

Σήμερα, σε αυτή τη διπλή γιορτή, ας βάλουμε όλοι την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι μας και ας γιορτάσουμε με περισσότερη εσωτερικότητα αλλά και δύναμη ψυχής.

Με αισιοδοξία και ελπίδα για το παρόν και το αύριο.

Το στοίχημα είναι να βγούμε γεροί από αυτή τη δοκιμασία και να έχουμε τη δύναμη και τις αντοχές να δουλέψουμε και να σχεδιάσουμε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Το σίγουρο είναι ότι όταν βγούμε από αυτή την περιπέτεια δεν θα είναι τίποτα ίδιο.

Θα έχουν δοκιμαστεί οι ανθρώπινες σχέσεις, οι αντοχές και η οικονομία, τη στιγμή που όλες οι αναπτυξιακές συνιστώσες θα χρειαστούν μια επανεκκίνηση. Δουλεύουμε όμως για αυτό, ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί, για να αντιμετωπίσουμε την σκληρή πραγματικότητα που θα ορθωθεί μπροστά μας, όταν φύγουν τα δεινά που μαστίζουν τώρα, ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Οι παλιοί συνήθιζαν να λένε, ότι εμείς οι νέοι δεν ζήσαμε κατοχή και πόλεμο. Να όμως που ήρθε η σειρά μας να αντιμετωπίσουμε έναν αόρατο πόλεμο, μια άγνωστη απειλή, από την οποία ο μόνος τρόπος για να προφυλαχθούμε είναι να ακούμε προσεκτικά τις οδηγίες των ειδικών και να τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα που ευτυχώς λήφθηκαν έγκαιρα και ήταν δραστικά.

Σε τοπικό επίπεδο ας δείξουμε την ευαισθησία, την σύμπνοια, την ωριμότητα και τη συνοχή που δείξαμε στους αγώνες που χρειάστηκε να δώσουμε για σημαντικά θέματα του νησιού μας όπως, για την αποτροπή της εγκατάστασης των αιολικών, αλλά και την επαναφορά της κανονικότητας του Ιερού Ιδρύματος. Αγώνες για τους οποίους γίναμε παράδειγμα σε όλο το Πανελλήνιο.

Ας ενωθούμε λοιπόν και τώρα, όχι σε μια ανθρώπινη αλυσίδα, όπως το κάναμε, αλλά με την καρδιά και το συναίσθημα και ας ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους ανθρώπους, που σαν σύγχρονοι ήρωες, πασχίζουν για τις ανθρώπινες ζωές, με αυταπάρνηση και βαρύ αίσθημα ευθύνης, τους γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Χώρας μας.

Μαζί ας ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που δουλεύουν στις επιχειρήσεις που έχουν σηκώσει το επισιτιστικό βάρος και το βάρος της προμήθειας των φαρμακευτικών υλικών, για να μας προμηθεύουν όλα εκείνα τα ζωτικά αγαθά που έχουμε ανάγκη όλο αυτό το δύσκολο διάστημα αλλά και τους εθελοντές που ο καθένας με τον τρόπο του είναι έτοιμος να προσφέρει ανιδιοτελώς, όπου μπορεί, για τον συνάνθρωπό του.

Αξίζουν όλοι την αγάπη μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Με αφορμή τη γιορτή του Ευαγγελισμού, ας προσευχηθούμε όλοι για την πίστη και την ελπίδα που πρέπει να ριζώσει μέσα μας, για να φέρει πιο κοντά, την ημέρα που θα αφήσουμε πίσω μας αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Και όπως είπα και στην ομάδα του Tinos Food Paths, όταν με θλίψη, διάβασα την ανακοίνωση για την αναβολή της φετινής δράσης, ας υποσχεθούμε ότι όταν τελειώσει όλο αυτό θα κάνουμε ένα μεγάλο γλέντι για να γιορτάσουμε όλα όσα φέτος, αυτή την ειδική χρονιά, δεν θα απολαύσουμε, από το πανηγύρι της Καρδιανής και του Βωλάξ μέχρι το πανηγύρι του Φαλατάδου και των Δύο Χωριών και τόσα άλλα πανηγύρια και εκδηλώσεις που θα μας λείψουν.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
overcast clouds
8.4 ° C
8.4 °
8.3 °
83 %
13.5kmh
100 %
Κυ
9 °
Δε
7 °
Τρ
7 °
Τε
8 °
Πε
9 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -