Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Έπαρχος Τήνου «Η Περιφέρεια είναι πάντα στην πρώτη γραμμή»

Έπαρχος Τήνου «Η Περιφέρεια είναι πάντα στην πρώτη γραμμή»

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Πληροφορηθήκαμε από την Έπαρχο Τήνου, Νατάσα Δεληγιάννη ότι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου θα προμηθεύσεις το ΕΚΑΒ με δύο κλοβούς διακομιδών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχει ένας μόνο Πανελλαδικά.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πάντα στην πρώτη γραμμή!! Με γνώμονα την ασφάλεια των συμπολιτών μας και με δεδομένη τη λειτουργία του ΕΚΑΒ, με έναν και μοναδικό κλωβό αρνητικής πίεσης Πανελλαδικά, για την ασφαλή διακομιδή ασθενών, θα το ενισχύσουμε με δύο επιπλέον σύγχρονους κλωβούς για τη θωράκιση των νησιωτών του Ν. Αιγαίου, που είναι το κύριο και βασικό μέλημά μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην προμήθεια δύο κλωβών αρνητικής πίεσης για την ασφαλή διακομιδή των νησιωτών προχωρά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Γ. Χατζημάρκος: «Μετατρέπουμε την κρίση της πανδημίας σε ευκαιρία ενδυνάμωσης των δομών υγείας των νησιών μας»

Με δεδομένη τη λειτουργία του ΕΚΑΒ με έναν μοναδικό κλωβό αρνητικής πίεσης πανελλαδικά για την ασφαλή διακομιδή ασθενών από λοιμώδη νοσήματα, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος σε επικοινωνία του με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου του έκανε γνωστή την πρόθεση της Περιφέρεια Ν. Αιγαίου να ενισχύσει το ΕΚΑΒ με δύο επιπλέον σύγχρονους κλωβούς για τη θωράκιση των νησιωτών του Ν. Αιγαίου. Άμεσα, ανταποκρίθηκε ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, αποστέλλοντας στον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο σχετική επιστολή συνοδευόμενη και με το σύνολο των σχετικών τεχνικών στοιχείων του αναγκαίου εξοπλισμού.

Μάλιστα, αύριο Τετάρτη 1 Απριλίου, συγκαλείται εκτάκτως με τηλεδιάσκεψη η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, προκειμένου να εξειδικεύσει τη δαπάνη της προμήθειας και να προχωρήσουν χωρίς καθυστερήσεις οι σχετικές διαδικασίες.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε σχετικά: «Μετατρέπουμε την κρίση της πανδημίας σε ευκαιρία ενδυνάμωσης των δομών και υπηρεσιών υγείας στα νησιά μας. Βάζουμε πλάτη όπου χρειαστεί, υποστηρίζοντας τις δομές υγείας και την εθνική προσπάθεια. Δεν αφήνουμε να χαθεί ευκαιρία για την θωράκιση και ενδυνάμωση των νησιών μας».

Από την προμήθεια των κλωβών διακομιδής ασθενών με αρνητική πίεση θα ωφεληθούν όλα τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, που σήμερα, περισσότερο από ποτέ, εκφράζουν με κραυγή αγωνίας την ανησυχία τους από την ελλιπή υγειονομική τους κάλυψη.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
overcast clouds
8.2 ° C
8.4 °
7.7 °
83 %
9.8kmh
100 %
Τρ
9 °
Τε
11 °
Πε
13 °
Πα
14 °
Σα
14 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -