Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Επιστροφή για το Monopoliο Espresso & Pizza Bar

Monopolio Espresso & Pizza Bar Κοντά σας από τις 08.00 το πρωί και με delivery 19.00 - 23.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 228325770

Επαρχος Τήνου «Δεν θα έρθουν τα Μ.Α.Τ. στην Τήνο. Ο αγώνας συνεχίζεται».

Επαρχος Τήνου «Δεν θα έρθουν τα Μ.Α.Τ. στην Τήνο. Ο αγώνας συνεχίζεται».

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο για την παρέμβασή του προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη και την άμεση αντίδρασή του για να αποτραπεί η έλευση των ΜΑΤ στην Τήνο, που είχαν σκοπό τη διευκόλυνση εγκατάστασης των ανεμογεννητριών.

Ο αγώνας συνεχίζεται !!!
Το να μην έρθουν οι δυνάμεις καταστολής είναι μια ενδιάμεση νίκη, δεν είναι όμως η τελική.
Χαίρομαι γιατί ο Υπουργός κατάλαβε ότι οι Τηνιακοί δεν είμαστε καταληψίες εγκαταλελειμμένων κτηρίων, για να επιχειρούν να μας εκδιώξουν από τον τόπο μας και από την προσπάθεια προάσπισής του.

Είμαστε φιλήσυχοι κάτοικοι ενός ευλογημένου τόπου, προικισμένο από το Θεό και τους ανθρώπους, που το μόνο που θέλουμε είναι να τον βρουν αλώβητο οι επόμενες γενιές ή αν πρέπει να υποστούμε κάποια θυσία, να είμαστε κοινωνοί και συμμετέχοντες στην λήψη των αποφάσεων. Δεν πάθαμε κάτι ξαφνικά και βγήκαμε στους δρόμους διακινδυνεύοντας να βρεθούμε εκτεθειμένοι σε αξιόποινες πράξεις. Το μόνο μέλημά μας η διαφύλαξη του νησιού μας και όχι με τοπικιστική διάθεση, αλλά με αντιπαράθεση ορθολογιστικής άποψης και επιχειρημάτων.

Ας πάψουν οι Αρχές να ψάχνουν ομάδες, υποκινητές και διεγέρτες στην Τήνο. Είμαστε ένα νησί που έχει γίνει μια γροθιά, γιατί καταλάβαμε πλέον, ότι όλα όσα κάποιοι βάφτιζαν, για να μας τα πλασάρουν και να είναι αποδεκτά, ως δήθεν «καλές πηγές ενέργειας», δεν είναι. Αλλά ακόμα και αν έχουμε άδικο, ακόμα και αν όσα πιστεύουμε είναι λάθος, ποιά «επένδυση» έχει πετύχει όταν δεν είναι αποδεκτή από τις τοπικές κοινωνίες; ; ; ;
Συνεχίζουμε τον αγώνα !
ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!!

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
8 ° C
8.4 °
6.6 °
87 %
5.7kmh
75 %
Κυ
9 °
Δε
7 °
Τρ
7 °
Τε
8 °
Πε
10 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -