Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Επέκταση δικτύου κάδων ανακύκλωσης στην Τήνο

Στην τοποθέτηση νέων κάδων ανακύκλωσης προχώρησε το τμήμα Περιβάλλοντος Τήνου σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ σε οικισμούς και χωριά του Δήμου Τήνου που είχαν αυξημένες ανάγκες. Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν κάδοι ανακύκλωσης στα χωριά μας: Τριαντάρο, Δυο Χωριά, Αρνάδο, Κτικάδο, Κάμπο, Κώμη καθώς επίσης πίσω από το φυτώριο Κοντιζά και 25ης Μαρτίου στο Πασακρωτήρι.

Χρειαζόμαστε την ουσιαστική συμβολή των πολιτών μας για την υλοποίηση του προγράμματος ανακύκλωσης, προκειμένου να υπάρξει σαφής βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας και του περιβάλλοντος.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της ανακύκλωσης στον Δήμο Τήνου που έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλων μας.

ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -