Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Επιχειρησιακό πρόγραμμα Δήμου Τήνου 2020-2023

Την Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Τήνου με θέμα την εισήγηση της εκτελεστικής επιτροπής για έγκριση επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου Τήνου 2020-2023 Α΄ μέρος. Μια απόφαση η οποία ομόφωνα εγκρίθηκε και θα προωθηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα φιλοδοξεί να είναι το μέσο που θα αποτυπώνει τη βούληση και δυνατότητα για την ανάπτυξη και ευημερία και θα δώσει κίνηση στα πολλά και περίπλοκα γρανάζια της μηχανής για την Τοπική Ανάπτυξη. Αποτελεί εν γένει το εργαλείο για την τοπική και οργανωτική ανάπτυξη του Δήμου, σε εναρμόνιση με τις κατευθύνσεις αναπτυξιακού σχεδιασμού και με ενίσχυση των συνεργασιών σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, σε ένα μεσοπρόθεσμο τετραετή προγραμματισμό ο οποίος συμπίπτει με την εκάστοτε δημαρχιακή περίοδο.

Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε το επιχειρησιακόπρόγραμμα

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -