Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Επιλογή Ευθύνης – Ανακοίνωση υποψηφιότητας Παναγιώτη Κροντηρά

- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img

Ώρα απόφασης – Επιλογή Ευθύνης

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες

Φίλες  και φίλοι

Στα τριάντα και πλέον χρόνια της πορείας μου στα κοινά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αγωνίσθηκα κι έθεσα όλες μου τις δυνάμεις στην υπηρεσία ενός και μόνο σκοπού. Να δω επιτέλους τον αγαπημένο μας τόπο και τους ανθρώπους του να πηγαίνουν μπροστά και να ευημερούν. Για το λόγο αυτό, κατά καιρούς δόθηκαν  κρίσιμες «μάχες» από την θέση της Αντιπολίτευσης στον στίβο του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι μόνο. Κάθε μάχη και κάθε αγώνας όλα αυτά τα χρόνια διακρίθηκε από καθαρό πολιτικό λόγο κι εντιμότητα, ενώ είχε πάντα ως γνώμονα την αλήθεια και την υπεράσπιση των  συμφερόντων  του τόπου μας.

Για λόγους που όλοι γνωρίζετε, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί πλέον στο Δήμο μας στην εκπνοή της δημοτικής τετραετίας δεν μας επιτρέπει ν’ αδιαφορούμε ή να εφησυχάζουμε. Ότι μας πληγώνει, μας θυμώνει και μας αδικεί,  πρέπει ν’ αλλάξει. Πρέπει να μπει φραγμός πλέον, στην συνεχή αποδυνάμωση και υποβάθμιση του Δήμου μας. Κι αυτή η αλλαγή είναι υπόθεση όλων μας. Η Τήνος δεν έχει άλλα περιθώρια αναβολών και χαμένων ευκαιριών.

Ακούγοντας προσεκτικά τη φωνή της ίδιας της κοινωνίας και των πολιτών της, η συνείδησή μου υποδεικνύει την συνέχιση αυτού του αγώνα. Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Οκτώβρη, ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης» θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Τήνου. 

Η απόφαση αυτή, ελήφθη με πλήρη επίγνωση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, αλλά και με ισχυρή θέληση αντιμετώπισής τους. Για το λόγο αυτό, μια συγκροτημένη και ικανότατη ομάδα συμπολιτών μας αναλαμβάνει ενεργό δράση, έχοντας κοινές αρχές και αξίες  και ρεαλιστικές προτάσεις. Στέκεται  μακριά και πάνω από σκοπιμότητες  ή κομματικές τοποθετήσεις. Την διακρίνει η ενότητα δυνάμεων, η στοχοθεσία και η αποφασιστικότητα. Οι αρχές  μας άλλωστε είναι ξεκάθαρες:

• Σεβασμός στο Δημότη

• Ανοικτός διάλογος με την κοινωνία για κάθε μικρό ή μεγάλο ζήτημα

• Σύνταξη ενός νέου, σύγχρονου και ρεαλιστικού σχεδίου ανάπτυξης και αναβάθμισης του Δήμου μας.

• Δημιουργία ενός Δήμου με «ανθρώπινο πρόσωπο», έτοιμου ν’ αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Η επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης με την ψήφο σας στον συνδυασμό «Επιλογή Ευθύνης», θα σημάνει την έναρξη ενός νέου και παραγωγικού κύκλου για το Δήμο μας. Η ώρα για την απόφαση του κάθε ενός ξεχωριστά είναι πολύτιμη και σημαντική. Είναι το χρονικό σημείο και η πολιτική συγκυρία που μπορεί ν’ αλλάξει  την πορεία των πραγμάτων και να δώσει την νέα ευκαιρία, το νέο ξεκίνημα. Τα προβλήματα του τόπου μας απαιτούν υπεύθυνη κι αποτελεσματική διαχείριση. Χρειάζονται μια δυνατή «ανάσα» δημιουργικότητας, προκειμένου να προχωρήσουμε πολλά βήματα μπροστά. Η ανάπτυξη, η ποιότητα ζωής, οι υποδομές, ο τουρισμός, ο πολιτισμός, η διαχείριση της καθημερινότητας δεν αντιμετωπίζονται επιτυχώς με «ευχολόγια» και ανούσια λόγια. Απαιτούν αποτελεσματική διαχείριση.  Είναι «Επιλογή Ευθύνης» να ανατεθούν σε δυναμικά χέρια κι ανθρώπους που μπορούν ν’ ανταποκριθούν στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των δημοτών αλλά και των καιρών που διανύουμε.  

Σας Ευχαριστώ 
Παναγιώτης Κροντηράς 

Υποψήφιος δήμαρχος Τήνου

Σημαντήρης Βαγγέλης, 
Καλούμενος Μάνθος,
Ζαλώνης Γιάννης, 
Βιδάλη Ιωσηφίνα (Πέπη)
Μιχελής Παναγιώτης, 
Τριγώνη Πηνελόπη (Πένη),
Κέντρου Αφροδίτη, 
Αρμάος Δονάδος, 
Αρμάος Παντελής,
Παγανέλης Γιώργος,
Φωσκόλου Μαρούλα,
Μέγκουλας Γιάννης, 
Βιδάλη Λένα,
Αρμακόλας Πέτρος,
Γιαγιάς Γιάννης, 
Αλιμπέρτης Ζαχαρίας,
Περπινιάς Γιώργος, 
Ξενόπουλος Αντώνης,
Αμοιραλής Γρηγόρης,
Αρμάος Λοίζος,
Βέρσαλης Δημήτρης, 
Καψή Ευσταθία (Έφη),
Δελατόλας Γιώργος,
Κελαδίτης Γιάννης,
Πιπέρης Ανδρέας,
Γκύζης Νίκος,
Δελατόλας Πέτρος,
Δενεκαρία Μαρία,
Ζαλώνης Αλέξανδρος,
Βιδάλης Θοδωρής,
Σκλάβου Κατερίνα,
Φωσκόλου Άννα – Μαρία,
Φιλιππούσης Γιώργος,
Τσιχλιά Φραντζέσκα,
Τριαντάφυλλος Γιώργος,
Πέργαλης Μίμης,
Παλαμάρης Αντώνης,
Μπρέκα Γεωργία,
Ψάρρος Βαγγέλης,
Καλούμενος Νικόλαος,
Παναγιωτουνάκου Άννα
Αλιμπέρτης Νίκος 

spot_img

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img