Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Επιλογή Ευθύνης – Έχουμε ρεαλιστικό πολεοδομικό σχεδιασμό για το νησί μας !

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Ο σχεδιασμός και η σύνταξη  ενός λειτουργικού  και βιώσιμου Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου  προϋποθέτουν  δημοκρατικές και συμμετοχικές διαδικασίες

Η Επιλογή Ευθύνης μπορεί να τις εγγυηθεί.

Προγραμματίζουμε….

👉    την τροποποίηση του Σχεδίου Πόλεως βάσει αιτήσεων συντοπιτών μας και επικαιροποίηση αυτού, σύμφωνα με τις σημερινές ανάγκες της πόλης μας και εφαρμογή αυτού όπου απαιτείται. (Διάνοιξη οδών, δίκτυα κοινής ωφέλειας, περισσότερο πράσινο, χώροι στάθμευσης, εκπαίδευσης, κοινόχρηστοι χώροι κ.τλ)

👉    την επέκταση Σχεδίου πόλεως, με επίσπευση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση των μελετών της Επέκτασής του.

👉    την εφαρμογή των υψομέτρων και οριοθέτηση οικοπέδων που περιλαμβάνονται στην πράξη εφαρμογής του σχεδίου Πόλεως. Διάνοιξη οδών, δίκτυα κοινής ωφέλειας κ.τλ (περιοχή Λιντάρια). Παράλληλα, τροποποίηση των πινάκων της πράξης εφαρμογής και την επίλυση των ιδιοκτησιακών προβλημάτων διαφόρων συμπολιτών μας.

👉    την δρομολόγηση ενεργειών, βάσει αρμοδιότητας, συντονισμός και καθοδήγηση εμπλεκόμενων φορέων για την επίλυση της αναστολής έκδοσης αδειών στους οικισμούς Άγιος Σώστης  και Άγιος Ιωάννης Πόρτο.

👉    την οριοθέτηση των οικισμών βάσει των νέων προδιαγραφών και μεθοδολογίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

👉    τον χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό με συντονισμό και παρακολούθηση των διαδικασιών Πολεοδομικών Μεταρρυθμίσεων, που προβλέπει την εκπόνηση Τοπικών και Ειδικών Πολεοδομικών Σχεδίων (ΤΠΣ και ΕΠΣ)

👉    την επικαιροποίηση και ολοκλήρωση μελετών που αφορούν στον Πολεοδομικό σχεδιασμό του οικισμού Αγίας Βαρβάρας Σμόβολο.

👉    τον  πολεοδομικό σχεδιασμό των υφιστάμενων οικισμών.

👉    την συνέχιση και επιτάχυνση του ΣΧΟΑΠ για τον καθορισμό χρήσεων επεκτάσεων οικισμών, περιφερειακών δρόμων, όπου είναι εφικτό στους οικισμούς της νήσου.

👉    την μελέτη για την χαρτογράφηση των αγροτικών δρόμων.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -