Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Επιλογή Ευθυνης – Στον “αέρα” η ύδρευση του νησιού! Προχειρότητα παντού. Με έξωση απειλεί η ιδιοκτήτρια του οικοπέδου που φιλοξενούνται οι αφαλατωσεις!

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

H προχειρότητα με την οποία η Δημοτική Αρχή αντιμετωπίζει πολλά  ζητήματα είναι πλέον γνωστή. Δεν περιμέναμε όμως ποτέ, ένα τόσο σημαντικό ζήτημα για τους κατοίκους όπως η ύδρευση να αντιμετωπίζετε με αυτόν τον τρόπο . Αν και εντέχνως προσπάθησε να κρύψει από το Δημοτικό Συμβούλιο το συγκεκριμένο ζήτημα ο Δήμαρχος , σας αποκαλύπτουμε πως οι  εγκατεστημένες μονάδες αφαλάτωσης σε χώρο ιδιοκτησίας Μαργαρίτας – Κυριακούλας Μεταλληνού επί της οδού Ν. Κορνάρου λίγο πιο κάτω από τη ΔΕΗ κινδυνεύουν με έξωση.

Η ιδιοκτήτρια του εν λόγω οικοπέδου  (όπως θα δείτε στα έγγραφα που αποκαλύπτουμε) έχει ζητήσει να απομακρυνθούν οι μονάδες αφαλάτωσης καθώς δεν υπάρχει καμία συμφωνία, αλλά ο κ. Σιώτος αν και είχε υποσχεθεί ότι θα το πράξει όχι μόνο δεν τις απομάκρυνε αλλά τοποθέτησε και τη νέα μισθωμένη μονάδα στον ίδιο χώρο.

Αποτέλεσμα;

Η έναρξη νομικών ενεργειών εκ μέρους της ιδιοκτήτριας. Αποστολή  τεσσάρων Εξωδίκων,

με υποχρέωση μάλιστα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για γνωστοποίηση στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Φυσικά ουδέποτε ενημερώθηκαν από κανέναν.

Έπειτα από συνεχόμενες οχλήσεις ο Δήμος Τήνου έστειλε στην ιδιοκτήτρια χρονοδιάγραμμα για την απομάκρυνση των μονάδων με εκτιμώμενη χρονική διαδικασία 36 έως 39 μήνες την οποία με εξώδικη δήλωση απέρριψε η ιδιοκτήτρια.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν;

1) Πως μπορείτε να διαφημίζεται ως επίτευγμα την τοποθέτηση της μισθωμένης

μονάδας σε χώρο που ο Δήμος δεν είναι ιδιοκτήτης;

2) Γιατί ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν ενημέρωσε και δεν κοινοποίησε

τις εξώδικες δηλώσεις στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου;

3) Έχει  δρομολογήσει νέα χωροθέτηση των μονάδων;

4) Τι θα γίνει όταν η ιδιοκτήτρια προχωρήσει σε αναγκαστική εκτέλεση ;

Ζητάμε άμεση ενημέρωση για το τόσο σημαντικό ζήτημα εδώ και τώρα και βροντοφωνάζουμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -