Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Επίσκεψη μαθητών Γενικού Λυκείου στη «Μοσχούλειο Σχολή»

Οι μαθητές των τάξεων Β’ και Γ’ του Γενικού Λυκείου την Τρίτη 27-09-2022 επισκέφτηκαν την έκθεση φωτογραφίας και πρωτότυπων εγγράφων σχετικά με τη ζωή στη Σμύρνη, που διοργάνωσε η Στέγη Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Τήνου. Ο ερευνητής κ. Κώστας Δανούσης τους ξενάγησε στην έκθεση δίνοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την Τήνο κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής Εμπλοκής, 1919-1923 και για το ρόλο των Τηνιακών και του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας στην υποδοχή των προσφύγων που έφτασαν και στο νησί μας.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Κώστα Δανούση και τον κ. Εμμανουήλ Σώχο, υπεύθυνο της Στέγης Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Τήνου.

Γενικό Λύκειο Τήνου

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -