Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Επίσκεψη της κ. Χανιώτη στην Τήνο – Επικίνδυνες οι ελλείψεις γιατρών στο Κ.Υ. Τήνου

Την Τετάρτη, 19 Απριλίου, η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων, του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Μαρία Χανιώτη, επισκέφτηκε την Τήνο, όπου είχε συνάντηση με στελέχη του κόμματος, κατοίκους και εκπροσώπους φορέων, συνοδευόμενη από τον αναπληρωτή συντονιστή της Ο.Μ. Τήνου, Βαγγέλη Κοντιζά.

Η κ. Χανιώτη, παραβρέθηκε στο γεύμα της Αγάπης στο χωριό Κέχρος, που διοργάνωσε ο δραστήριος σύλλογος Απανταχού Κεχριανών Τήνου, «Παναγία η Ξεσκλαβώτρα».  Εκεί, συναντήθηκε και συνομίλησε με τον δήμαρχο του νησιού, Γιάννη Σιώτο, την έπαρχο, Αναστασία Δεληγιάννη και άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη της Τήνου, όπως και με τους πολίτες.

Ακόμα, η κ. Χανιώτη, συνοδευόμενη από τον συντονιστή της Ο.Μ. Τήνου, Γιάννη Κελαδίτη και τον πρόεδρο του συλλόγου φίλων του ΚΥ Τήνου, Γιώργο Περπινιά, επισκέφτηκε το Κ.Υ. Τήνου, «Νικόλαος Κόγκος». Εκεί, η κ. Χανιώτη, διαπίστωσε την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η μονάδα υγείας μιλώντας με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Για την πλήρη εγκατάλειψη και υποστελέχωση, η κ. Μ. Χανιώτη δήλωσε:

«Είναι τραγικές και επικίνδυνες οι ελλείψεις γιατρών στο Κ.Υ. Τήνου. Δεν υπάρχει γενικός γιατρός, παθολόγος και ακτινολόγος. Οι εφημερίες βγαίνουν με τη μοναδική μικροβιολόγο, τον καρδιολόγο και την παιδίατρο! Σχεδόν καθημερινά γίνονται διακομιδές αφού σχεδόν κανένα σοβαρό περιστατικό δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί εδώ. Πρόσφατα, λόγω της κατάστασης, παραιτήθηκε ο μοναδικός παθολόγος, Ευδόκιος Γκούγκης, ο οποίος στη συνάντησή μας περιέγραψε οργισμένος την κατάσταση που αντιμετώπισε κι εξέφρασε την απογοήτευση του.

Δεν μπορούν οι Κυκλάδες να νιώσουν κι άλλη εγκατάλειψη στον τομέα υγείας. Επιτέλους, να βάλουμε ένα τέλος! Δικαιοσύνη παντού!».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -