Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Επισκευάστηκε η στέγη του Κλειστού Γυμναστηρίου Τήνου

Πραγματοποιήθηκε η επισκευή της στεγης του Κλειστού Γυμναστηρίου Τήνου. Μετά την τεχνική έκθεση του αν. προϊσταμένου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δόμησης & Περιβάλλοντος κ. Ιωάννη Σγουρού σύμφωνα με την οποία στις 09-10-2021 και ώρα 9:00 π.μ λόγω της έντονης βροχόπτωσης που υπήρξε τις πρώτες πρωινές ώρες, διαπιστώθηκε διαρροή στην στέγη του κλειστού γυμναστηρίου Τήνου ‘’Τήνια 1895΄΄ με αποτέλεσμα την συσσώρευση λιμναζόντων όμβριων υδάτων στο παρκέ του γηπέδου και κίνδυνο την φθορά της ξύλινης επιφάνειας και εν τέλει την καταστροφή του.

Τα σημεία εισροής όμβριων υδάτων πιθανόν δημιουργήθηκαν τους θερινούς μήνες όπου υπήρξαν πολύ ισχυροί βόρειοι άνεμοι αλλά και συστολοδιαστολές της μεταλλικής επιφάνειας της στέγης λόγω υψηλών θερμοκρασιών αλλά ήταν αδύνατον να γίνουν αντιληπτά λόγω του ύψους της στέγης.

Η εργασία αναλυτικά πραγματοποιήθηκαν είναι:

1. Εντοπισμό σημείου εισροής όμβριων υδάτων
2. Καθαρισμό επιφάνειας
3. Μόνωση και σφράγιση σημείου εισροής
4. Έλεγχος στεγανότητας εργασιών

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.