Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...

Επισκευή του γηπέδου 5Χ5 στην πόλη της Τήνου

Επισκευή του γηπέδου 5Χ5 στην πόλη της Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε γνωστό ότι θα αναβαθμιστεί το γήπεδο 5Χ5 που είναι στην πόλη της Τήνου και συγκεκριμένα απέναντι από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου (τμήμα αυτού).

Οι εργασίες που θα γίνουν έχουν προϋπολογισμό 23.000€

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΤΑΠΗΤΑ

Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα για το γήπεδο 5×5 που στεγάζεται στο 1ο Δημοτικό συνολικού εμβαδού 480τ.μ. Ο χλοοτάπητας θα έχει την μορφή φυσικό γρασίδι, η αντοχή του νήματος θα είναι 12,300dtex και το ύψος του πέλους πρέπει να είναι 50mm.

Η μεταφορά του εντός του γηπέδου θα γίνει σε ρολά και η επίστρωση θα γίνει με ιδιαίτερη προσοχή, με διάστρωση σε λωρίδες χρώματος ανοιχτού πράσινου και γραμμογράφησης. Η ένωση και η συγκόλληση των φύλλων (ρολών) του χλοοτάπητα, θα γίνει με ειδική ταινία στην κάτω επιφάνεια τους και με ειδική κόλλα, με στόχο τη δημιουργία ενιαίας επιφάνειας χωρίς να υπάρχουν ανωμαλίες στον αγωνιστικό χώρο.

Η γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου θα γίνει σε λωρίδες συνθετικού χλοοτάπητα λευκού χρώματος. Μετά την τοποθέτηση του χλοοτάπητα θα ακολουθήσει πλήρωση του πέλους του με διάστρωση ειδικά διαβαθμισμένης χαλαζιακής άμμου και ελαστικών μικροσφαιριδίων (κόκκοι καουτσούκ).

Τέλος ο χλοοτάπητας θα πρέπει να είναι εύκολος στον καθαρισμό και φιλικό προς το περιβάλλον.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ

Αποξήλωση, προμήθεια και τοποθέτηση νέου πλαστικοποιημένου πλέγματος για το γήπεδο. Κρίνεται άμεση η αντικατάσταση του διότι έχει υποστεί μεγάλη φθορά στον χρόνο, διάβρωση και έχουν δημιουργηθεί ανοίγματα (τρύπες), με αποτέλεσμα να μην είναι ασφαλές για του μαθητές του σχολείου.

Το πλαστικοποιημένο πλέγμα θα έχει σχήμα ρόμβου διαστάσεων 5x5x3mm, το μήκος του θα είναι 30,00m και το ύψος 4,00m.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

«Το γήπεδο 5X5 απέναντι από το 1ο Δημοτικό σε λίγες εβδομάδες θα μετατραπεί σε ένα σύγχρονο κι αναβαθμισμένο γήπεδο, που θα γεμίσει από τις παιδικές φωνές των μαθητών του πρώτου δημοτικού, στο οποίο και θα παραχωρηθεί για την ενίσχυση των υποδομών του.Επισημαίνεται ότι το ακίνητο είναι ιδιοκτησίας του ΠΙΙΕΤ, το οποίο θέλω και να ευχαριστήσω δημόσια για την παραχώρηση.Η Οικονομική Επιτροπή ομόφωνα έκανε δεκτή την εισήγησή μου για την αναβάθμιση του γηπεδου αυτού, προϋπολογισμού 23.000 ευρώ. Δε σταματάμε να εργαζόμαστε για τη δημιουργία μιας καλύτερης ποιότητας ζωής για τα παιδιά μας» δήλωσε ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτο;

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
overcast clouds
8.2 ° C
8.4 °
7.7 °
83 %
9.8kmh
100 %
Τρ
9 °
Τε
11 °
Πε
13 °
Πα
14 °
Σα
14 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -