Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Κατεπείγουσα επιστολή Δημάρχου Τήνου για τον εμπρησμό στο Κοσσίνι

Κατεπείγον έγγραφο προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και συγκεκριμένα προς τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων, έστειλε ο Δήμαρχος Τήνου, σήμερα το πρωί, το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Χθες το μεσημέρι έλαβε χώρα πυρκαγιά, η οποία είναι μεν υπό έλεγχο αλλά δεν έχει κατασβήσει μέχρι στιγμής, στο χώρο της μονάδας δεματοποίησης σύμμεικτων απορριμμάτων στη θέση Κοσσίνι του Δήμου Τήνου.»

«Δυστυχώς, η εν λόγω πυρκαγιά είναι μετά βέβαιης πιθανότητας εγκληματική ενέργεια και συγκεκριμένα εμπρησμός με τρείς τουλάχιστον εστίες που αποσκοπούσε στην καταστροφή της εγκατάστασης και δη των ιδιόκτητων μηχανημάτων δεματοποίησης απορριμμάτων (τα οποία μετά βέβαιης πιθανότητας έχουν καταστραφεί ολοσχερώς).»

Κλείνοντας η επιστολή αναφέρει χαρακτηριστικά «Ως εκ τούτου, ζητούμε εναγωνίως την συνδρομή σας (θεσμικά, διαδικαστικά και οικονομικά) για την αντιμετώπιση του εν λόγω απροβλέπτου γεγονότος με σκοπό την άμεση και επείγουσα εξεύρεση λύσης μέχρι να ολοκληρωθεί η Μεταβατική Διαχείριση στερεών αποβλήτων του νησιού (διεθνής διαγωνισμός σε εξέλιξη)».

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -