Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Δήμος Τήνου – Εξώδικη επιστολή για τη δυσλειτουργία του Βιολογικού

Ο Δήμος Τήνου απέστειλε έκτακτη εξώδικη επιστολή στους αναδόχους του έργου του Βιολογικού Καθαρισμού λόγω της δυσλειτουργίας του. Μεταξύ άλλων αναφέρει η επιστολή.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ήτοι κατά την περίοδο της δοκιμαστικής λειτουργίας χρήσης, του βιολογικού καθαρισμούς, έχουμε δεχθεί πλήθος οχλήσεων πολιτών, που παραπονούνται συστηματικώς, για πλήθος δυσλειτουργιών του.

Ως εκ τούτο, είναι φανερό ότι μέχρι σήμερα, αρνείστε να ανταποκριθείτε πλήρως στις συμβατικές σας υποχρεώσεις, παρότι γνωρίζετε καλά ότι κατά τη διάρκεια κατασκευής των έργων και της δοκιμαστικής περιόδου και μέχρι την οριστική παραλαβή του έργου, οποιαδήποτε εργασία παρουσιάζει ελαττώματα, βαρύνει τον διάδοχο και την αναθέτουσα αρχή, που έχει την μελέτη, κατασκευή και εποπτεία του έργου.

Σας καλούμε όπως α) προβείτε σε άμεση αποκατάσταση των ως άνω αναλυτικά αναφερόμενων δυσλειτουργιών, β) μας ενημερώσετε για τα αίτια καθώς και τον τρόπο αποκατάσταση αυτών ή για τυχόν πραγματοποίηση διόρθωσης της αρχικής μελέτης, την οποία κρίνετε απαραίτητη για την ορθή λειτουργίας του έργου, ανταποκρινόμενοι έτσι στις συμβατικές υποχρεώσεις σας.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -