Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Δήμος Τήνου – Εξώδικη επιστολή για τη δυσλειτουργία του Βιολογικού

Ο Δήμος Τήνου απέστειλε έκτακτη εξώδικη επιστολή στους αναδόχους του έργου του Βιολογικού Καθαρισμού λόγω της δυσλειτουργίας του. Μεταξύ άλλων αναφέρει η επιστολή.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ήτοι κατά την περίοδο της δοκιμαστικής λειτουργίας χρήσης, του βιολογικού καθαρισμούς, έχουμε δεχθεί πλήθος οχλήσεων πολιτών, που παραπονούνται συστηματικώς, για πλήθος δυσλειτουργιών του.

Ως εκ τούτο, είναι φανερό ότι μέχρι σήμερα, αρνείστε να ανταποκριθείτε πλήρως στις συμβατικές σας υποχρεώσεις, παρότι γνωρίζετε καλά ότι κατά τη διάρκεια κατασκευής των έργων και της δοκιμαστικής περιόδου και μέχρι την οριστική παραλαβή του έργου, οποιαδήποτε εργασία παρουσιάζει ελαττώματα, βαρύνει τον διάδοχο και την αναθέτουσα αρχή, που έχει την μελέτη, κατασκευή και εποπτεία του έργου.

Σας καλούμε όπως α) προβείτε σε άμεση αποκατάσταση των ως άνω αναλυτικά αναφερόμενων δυσλειτουργιών, β) μας ενημερώσετε για τα αίτια καθώς και τον τρόπο αποκατάσταση αυτών ή για τυχόν πραγματοποίηση διόρθωσης της αρχικής μελέτης, την οποία κρίνετε απαραίτητη για την ορθή λειτουργίας του έργου, ανταποκρινόμενοι έτσι στις συμβατικές υποχρεώσεις σας.

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ο καιρός

Tinos
scattered clouds
10.2 ° C
11.1 °
9.4 °
62 %
4.1kmh
40 %
Σα
10 °
Κυ
9 °
Δε
8 °
Τρ
8 °
Τε
8 °