back to top

Επιστρέφει το Fatto a mano στην Τήνο

Μικροί μετρούσαμε τα παγωτά και τα μπάνια μας. Γιατί το παγωτό είναι κάτι περισσότερο από γλυκό, είναι σύμβολο χαράς, ανεμελιάς, είναι η παιδικότητα που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Έτσι την Τετάρτη 19 Μαρτίου η gelateria Fatto a mano ανοίγει τις πόρτες της σηματοδοτώντας την «άτυπη» έναρξη του καλοκαιριού.

Fatto a mano σημαίνει φτιαγμένο στο χέρι. Εδώ που τα φρέσκα φρούτα εποχής καθαρίζονται ένα-ένα για να δημιουργήσουν συγκλονιστικά sorbet, το παγωτό είναι αυστηρά χειροποίητο ενώ ακόμα και το χωνάκι φτιάχνεται καθημερινά κάνοντας τα πρωινά στην πλατεία Ταξιαρχών να μοσχοβολούν φρεσκοψημένο μπισκότο.

Με νηστίσιμες Σαρακοστιανές γεύσεις όπως παγωτό χαλβάς με ταχίνι, θυμαρίσιο μέλι Κρήτης κι αμύγδαλα, αλλά και κλασσικές μη νηστίσιμες όπως το περίφημο ρακόμελο ή το φυστίκι με πραγματικό φυστίκι Αιγίνης, ένας είναι ο προορισμός για να απολαύσεις το πιο λαχταριστό gelato!

Fatto a mano: Πλατεία Ταξιαρχών, Χώρα Τήνου
fattoamano.gr / facebook / instagram

Ακολουθήστε το Tinos Today στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Newsletter