


Έτσι την Τετάρτη 19 Μαρτίου η gelateria Fatto a mano ανοίγει τις πόρτες της σηματοδοτώντας την «άτυπη» έναρξη του καλοκαιριού.
Fatto a mano σημαίνει φτιαγμένο στο χέρι. Εδώ που τα φρέσκα φρούτα εποχής καθαρίζονται ένα-ένα για να δημιουργήσουν συγκλονιστικά sorbet, το παγωτό είναι αυστηρά χειροποίητο ενώ ακόμα και το χωνάκι φτιάχνεται καθημερινά κάνοντας τα πρωινά στην πλατεία Ταξιαρχών να μοσχοβολούν φρεσκοψημένο μπισκότο.
Με νηστίσιμες Σαρακοστιανές γεύσεις όπως παγωτό χαλβάς με ταχίνι, θυμαρίσιο μέλι Κρήτης κι αμύγδαλα, αλλά και κλασσικές μη νηστίσιμες όπως το περίφημο ρακόμελο ή το φυστίκι με πραγματικό φυστίκι Αιγίνης, ένας είναι ο προορισμός για να απολαύσεις το πιο λαχταριστό gelato!
Fatto a mano: Πλατεία Ταξιαρχών, Χώρα Τήνου
fattoamano.gr / facebook / instagram