Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Επιστρέφει το SuperFerry στη γραμμή της Τήνου

Την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου επιστρέφει στη γραμμή Ραφήνα – Τήνος το SuperFerry αντικαθιστώντας το Αικατερίνη Π της Fast Ferries. Το πλοίο της Golden Star Ferries θα πραγματοποιεί καθημερινά το πρωινό δρομολόγιο από το λιμάνι της Ραφήνας προς την Τήνο και την επιστροφή στις 14.35.

Την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου το Golden Star Ferries θα κάνει επιπλέον δρομολόγια συγκεκριμένα εκτός από τις 07.50 από Ραφήνα για Τήνο και στις 14.35 από Τήνο για Ραφήνα, θα υπάρχει δρομολόγιο στις 18.15 από Ραφήνα για Τήνο και στις 22.15 από Τήνο για Ραφήνα.

Επιπροσθέτως, πάλι για την Παρασκευή, κανονικά θα κάνει το δρομολόγιο του το Θεολόγος Π τόσο στις 8.25 από Τήνο για Ραφήνα όσο και στις 17.30 από Ραφήνα για Τήνο.

Φωτογραφίες – Μηνάς Ακεψιμαΐδης

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -