Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Ξεκινά από 4 Μαΐου το Superferry II. Συνδυασμένα δρομολόγια με τον Θεολόγο…

Ξεκινά σταδιακά μια μορφή κανονικότητας στη γραμμή μας από την Δευτέρα 4 Μαΐου, καθώς αρχίζει δρομολόγια και το Superferry II. Το πλοίο θα κάνει τρία δρομολόγια την εβδομάδα. Άλλα τρία θα κάνει ο Θεολόγος, σε συνδυασμό, έτσι ώστε η Άνδρος και η γραμμή να έχουν κάθε μέρα καράβι πιθανόν εκτός Δευτέρας ή ίσως κάποια άλλη μέρα. Για τα δύο εξ αυτών θα υπάρχει μια επιδότηση των καυσίμων της τάξης των 15.000 ευρώ. Έτσι από τα τέσσερα επιδοτούμενα (για όσο διάστημα κρατήσει η ημι-καραντίνα) στα καύσιμα δύο θα κάνει το ένα πλοίο καιν δύο το άλλο. Το τρίτο δρομολόγιο τους δεν θα επιδοτείται.

ΠΗΓΗ: www,enandro.gr

Το Superferry II θα περνά το πρωί ερχόμενο από Ραφήνα για Τήνο-Μύκονο. Θα διανυκτερεύει Μύκονο και θα επιστρέφει την επομένη από Μύκονο για Ραφήνα. Αντιστοίχως ο Θεολόγος θα κάνει το απογευματινό δρομολόγιο του εναλλάξ και θα περνά από Άνδρο για Τήνο-Μύκονο τις μέρες που θα επιστρέφει το Superferry II. Θα διανυκτερεύει Μύκονο και θα επιστρέφει πάλι την επομένη. Πρακτικά ένα πλοίο την μέρα θα περνά για Τήνο-Μύκονο κι ένα για Ραφήνα. Και τα δύο πλοία θα έχουν διανυκτερεύσεις Ραφήνα και Μύκονο.

Και των δύο πλοίων τα πρωτόκολλα περιορίζονται στον αριθμό των επιβατών στο 10% της δυναμικότητας τους ώστε οι επιβάτες να ταξιδεύουν σε απόσταση. Έτσι το Superferry II θα έχει πρωτόκολλο περίπου 200 επιβάτες και ο Θεολόγος λιγότερους! Στα γκαράζ τα πρωτόκολλα παραμένουν ως έχουν. Αυτή θα είναι η κατάσταση το επόμενο διάστημα της ημι-καραντίνας. Για κάθε νεώτερη εξέλιξη θα σας ειδοποιήσουμε σχετικώς. Όλο το ρεπορτάζ για το πως καταλήξαμε σε αυτή την απόφαση προσεχώς.

“ΕΝ ΑΝΔΡΩ”

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -