Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Τήνος – Οι Επιχειρηματίες Καταστημάτων Υγ. Ενδιαφέροντος για την πεζοδρόμηση της παραλίας

Μετά από την παρανόηση των προθέσεών μας όσο αφορά την πεζοδρομηση της παραλιακής ζώνης, θέλουμε ως ΔΣ να δείξουμε το έγγραφο της αίτησης μας, η οποία συνταχθηκε εν μέσω καραντίνας και τη στιγμή που τα μέτρα προβλεπονταν πολύ πιο περιοριστικά από ότι είναι τώρα.

Ο σύλλογός είναι και θα είναι ανοιχτός σε προτάσεις και προασπιζεται με οποιοδήποτε τρόπο τα δίκαια αιτήματα των μελών του.

Η αίτηση έγινε διότι τα μέλη μας τα οποία εδραζουν στην ζώνη του εσωτερικού λιμανιού θεώρησαν σκόπιμο όπως ο σύλλογος καταθεσει έγγραφο που να ζητάει το κλείσιμο της παραλιακής ώστε να μπορεί να γίνει ανάπτυξη τραπεζοκαθισματων στους κοινόχρηστους, διαθέσιμους, χώρους.

Σε καμία περίπτωση δεν έχει, αλλά ούτε και μπορεί να έχει, σχέση με τις αποφάσεις του Δ.Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Σας παραθέτουμε την Κ.Υ.Α , βάση της οποίας συντάχθηκε η επιστολή μας.
https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/astheneies/koine-upourgike-apophase-dia-gp-oik-30608-2020.html


Σύλλογος Επιχειρηματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

T.Θ: 329
Ταχ. Κωδ.: 84200 Τήνος
E-mail: tinosfoodpaths@gmail.com
Αρ.Πρωτ. : 653

Τήνος: 18/05/2020

Προς : Πρόεδρο Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου

ΘΕΜΑ :Παραχώρηση Κοινόχρηστων Χώρων

Λόγω της παρούσας επείγουσας κατάστασης και των άσχημων προβλέψεων για την τουριστική περίοδο 2020 και μετά τις αναγκαίες διαρρυθμίσεις που αφορούν τους χώρους των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε το κλείσιμο της παραλιακής ζώνης από τις 19:00 έως τις 00:00, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ενδεικτικά θα προτείναμε την 01η Ιουνίου, ως ημέρα έναρξης της πεζοδρόμησης. Επίσης αιτούμαστε την παραχώρηση, προσωρινά και χωρίς μίσθωμα, επιπλέον χώρων ανάλογα με την θέση κάθε καταστήματος στην λιμενική ζώνη.

Θα παρακαλούσαμε με την πεζοδρόμηση που αιτούμαστε, να προφυλάξουμε τους επιχειρηματίες και τα καταστήματα τους από την άναρχη στάθμευση των αυτοκινήτων και έξω από τα όρια της πεζοδρόμησης(Βίντσι, Παλλάδα)
Παρακαλούμε για την συντομότερη υλοποίηση των παραπάνω, καθώς από την 01/06 κάθε μέρα είναι πολύτιμη.

Τα μέλη μας πιστεύουν πως αυτό είναι ένα μέτρο, από τα πολλά που θα βοηθήσουν στην βιωσιμότητα των επιχειρήσεών μας.

Ο πρόεδρος
Παναγιώτης Καλογεράτος

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -