Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Εποχιακό προσωπικό για την Π.Ε. Τήνου

Εποχιακό προσωπικό για την Π.Ε. Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Δημοσιεύτηκε η ανακοίνωση Σ.Ο.Χ. 1/2022 για τη σύναψη Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου Ιδιωτικού Δικαίου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η πρόσκληση αφορά την πρόσληψη συνολικά τεσσάρων ατόμων (4) για την κάλυψη εποχιακών ή παροδικών αναγκών των Περιφερειακών Ενοτήτων Σύρου, Μήλου , Νάξου και Τήνου. Ειδικότερα για την Τήνο προβλέπεται μία (1) θέση ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού για 8 μήνες.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι από 2-4-2022 έως και 11-4-2022. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, Πλατεία Τσιροπινά, Τ.Κ.84100, Ερμούπολη Σύρου, απευθύνοντας την στην Διεύθυνση Διοίκησης Κυκλάδων, Τμήμα Προσωπικού, υπόψη κας Αργυρώς Δεναξά (τηλ. επικοινωνίας: 22813-61533 & 22813-61509)

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στο δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (www.pnai.gov.gr), β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες – Έντυπα – Διαδικασίες – Διαγωνισμών Φορέων – Ορ.Χρόνου ΣΟΧ, γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι Ανεξάρτητες και άλλες αρχές -ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του
δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες -Έντυπα – Διαδικασίες Διαγωνισμών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Η Έπαρχος Τήνου
Αναστασία Δεληγιάννη Άσπρου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
7.6 ° C
8.4 °
6.8 °
52 %
13.4kmh
75 %
Δε
7 °
Τρ
7 °
Τε
7 °
Πε
9 °
Πα
10 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -