Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Θέση εργασίας στην εταιρία Tinos Host

Η εταιρία διαχείρισης ακινήτων TinosHost IKE αναζητά υπεύθυνο υποδοχής και καθαριότητας ενοικιαζόμενων κατοικιών AirBnB στο νησί της Τήνου. Οι αρμοδιότητες του συνεργάτη είναι η υποδοχή των επισκεπτών, όταν αυτό απαιτείται, και η καθαριότητα των κατοικιών πριν και μετά από κάθε κράτηση συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου και της αναπλήρωσης αναλώσιμων υλικών.

Αναζητάμε ικανούς συνεργάτες με όρεξη για δουλειά, προσοχή στη λεπτομέρεια και αγάπη για το νησί. Η διάρκεια της απασχόλησης είναι από 1/6/2021 έως 15/9/2021 ενώ απαιτείται μεταφορικό μέσο, για το οποίο καλύπτουμε τα έξοδα του. Η θέση αφορά 6ήμερη και 8ωρη απασχόληση. 

Δεν παρέχεται διαμονή/διατροφή.

Για πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο 6984120243 από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00.

Αποστολή βιογραφικού στο info@tinoshost.gr. Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες της εταιρίας μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα μας tinoshost.gr.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -