Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εργαστήρι για εφήβους και ενήλικες στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφετηρία τις συλλογές των θεματικών των εννέαμουσείων του Δικτύου του, οργανώνει δημιουργικό εργαστήρι, για εφήβους και ενήλικες, με τίτλο «Αντικείμενα και ιστορίες», την Κυριακή 28 Μαΐου2023 (ώρα 11:00), στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου.

Ποιες μαγικές ιδιότητες μπορεί να κρύβουν τα μουσειακά αντικείμενα; Πώς μπορούν να μάς βοηθήσουν σε μια δύσκολη στιγμή; Πώς μπορεί ένας αετός, κρυμμένος σε ένα υπέρθυρο, να μάς δείξει τον τρόπο να «αναγεννηθούμε»; 

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα προσεγγίσουμε στο εργαστήρι. Οι συμμετέχοντες θαδουν «αλλιώς» επιλεγμένα αντικείμενα της μόνιμης συλλογής του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας καθώς και άλλων Μουσείων του ΠΙΟΠ και στη συνέχεια θα γράψουν σύντομες ιστορίες για αυτά.

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22830 31290 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

Πύργος, Πάνορμος Τήνου 842 01

Τ: 22830 31290 | www.piop.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -