Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Το έργο για την βελτίωση του δικτύου ύδρευσης πόλεως Τήνου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Χθες, Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου προχωρήσαμε στην δημοσίευση της δήλωσης του δημάρχου Τήνου, Γιάννη Σιώτου αναφορικά με ένα έργο πνοής για το νησί μας. Ο λόγος για τα “Έργα βελτίωσης δικτύου ύδρευσης πόλεως Τήνου με αντικατάσταση υφιστάμενων σωληνώσεων”.

Δήμαρχος Τήνου «Ένα έργο πνοής για το νησί μας»

«Ένα έργο πνοής για το νησί μας «βγήκε στον αέρα» ύψους 423.387,10 ευρώ και αφορά έργα βελτίωσης δικτύου ύδρευσης πόλεως Τήνου με αντικατάσταση υφιστάμενων σωληνώσεων με σκοπό τη διασφάλιση της ποσοτικής και ποιοτικής επάρκειας πόσιμου νερου.
Με σταθερά βήματα και με σχέδιο προχωράμε στην υλοποίηση των προεκλογικων μας δεσμεύσεων.»
καταλήγει η δήλωση του κου Σιώτου.

Tι περιλαμβάνει το εν λόγω έργο

Τα δίκτυα που θα αντικατασταθούν αφορούν τμήμα της πόλης, Ανατολικής της Λεωφόρους Μεγαλόχαρης μέχρι και την περιοχή Αγκάλης. Αναλυτικότερα:

  1. Κατασκευάζονται νέοι κεντρικοί αγωγοί οι οποίοι θα παροχετεύουν την περιοχή κατασκευής του έργου, με αγωγούς Φ140 πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς, αλλά και φ125 πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς.
  2. Στην οδό Τριών Ιεραρχών καθώς υπάρχει διευθετημένο ρέμα, με την κατασκευή οχετού και την ύπαρξη σχαρών ομβρίων υδάτων, η μελέτη για λόγους λειτουργικούς και τεχνικούς προβλέπει την τοποθέτηση νέων αγωγών στην οροφή της πλάκας του οχετού. Για την εκτέλεση της εργασίας αυτής έχουν συμπεριληφθεί τα υλικά και η εργασία στερέωσης του.
  3. Το υπόλοιπο δίκτυο θα αντικατασταθεί με αγωγό Φ90 πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς.

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img