Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

ΕΡΤ: Στην Τήνο ο Μητσοτάκης – Παρών στην Ακολουθία των Επιταφίων και Ανάσταση στην Παναγία

Την Τήνο επέλεξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να περάσει με την οικογένειά του τις ημέρες του Πάσχα στο εξοχικό του, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις προεκλογικές υποχρεώσεις.

Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα που κορυφώνεται το θείο δράμα το νησί είναι γεμάτο κόσμο καθώς η φετινή είναι η πρώτη χρονιά που δεν υπάρχει κανένα περιοριστικό μέτρο.

Το βράδυ ο πρωθυπουργός, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο νησί, θα παρακολουθήσει την Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στην Παναγία τη Μεγαλόχαρη. Από τις πιο συγκινητικές στιγμές στο νησί είναι όταν οι πέντε επιτάφιοι συναντώνται στην πλατεία της Παντανάσσης.

Αύριο, Μεγάλο Σάββατο ο πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει τη Θεια Λειτουργία στην Παναγία της Τήνου και στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα στείλει το Πασχαλινό του μήνυμα σε όλη την Ελλάδα.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Σκιτζή
www.ertnews.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -