Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Εταιρεία βάζει την Τήνο το 2022 στο πρόγραμμα κρουαζιέρας

Το 2020 ανήκει στο παρελθόν για τη διεθνή κρουαζιέρα και μολονότι το 2021 είναι μπροστά μας, ο κύριος σχεδιασμός των εταιρειών κρουαζιέρας γίνεται από το 2022 και έπειτα.

Ως προς την Ελλάδα, η Azamara, με έδρα το Μαϊάμι, ξεκινά με το Azamara Pursuit την άνοιξη του 2021 και θα πραγματοποιεί 6 κρουαζιέρες, με λιμάνι αφετηρίας τον Πειραιά. Οι κρουαζιέρες θα έχουν διάρκεια 7 νύχτες και θα ξεκινήσουν από 9 Μαίου 2021, πραγματοποιώντας στάσεις σε Μύκονο, Έφεσο (Κουσάντασι), Πάτμο, Ρόδο, Σαντορίνη, Ηράκλειο και επιστροφή στον Πειραιά.

Επίσης, για το 2022 και το 2023, 26 από τα 275 και πλέον λιμάνια, σε πάνω από 70 χώρες, θα είναι στην Ελλάδα με δύο νέα λιμάνια την Σύρο και την Τήνο.

Συνολικά, η Azamara προσθέτει κρουαζιέρες σε Ελλάδα, Μαύρη Θάλασσα, Αίγυπτο και Ισραήλ. Παράλληλα θα έχει αγαπημένες κρουαζιέρες σε Νότια Αφρική, Ειρηνικό Ωκεανό, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία και Νότια Αμερική- Ανταρκτική!

Η Azamara διαθέτει 3 κρουαζιερόπλοια μεσαίας κατηγορίας που πραγματοποιούν κρουαζιέρες σε όλες τις ηπείρους.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -