Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Ξεκινά αύριο η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Τήνο

Ξεκινά αύριο Παρασκευή, 03 Ιουλίου εθελοντική αιμοδοσία στην Τήνο. Μια διοργάνωση του Δήμου Τήνου σε συνεργασία με το Κλιμάκιο Αιμοδοσία του Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Πρόκειται για την 42η Εθελοντική Αιμοδοσία, εις μνήμην Νικολάου Ελ. Κορνάρου τ. Δημάρχου Τήνου.

Η έναρξη γίνεται την Παρασκευή, 03 Ιουλίου στην Κοινότητα Πανόρμου και Στενής. Το Σάββατο και την Κυριακή στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου. Την Κυριακή το απόγευμα στην Κοινότητα Κώμης.

Η αιμοδοσία στην πόλη της Τήνου θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο. Δίνουμε όλοι το παρόν στην 42η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Τήνου.

Η σωτηρία μιας ζωής είναι στο χέρι μας!!!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Μεγάλος διαγωνισμός από την Ελιν στα πρατήρια του Ευάγγελου Αλβέρτη

Από Δευτέρα 27/3 έως και 22/4 με καύσιμα αξίας 30€ και άνω μπαίνετε στην κλήρωση της εβδομάδας για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν μια ψησταριά υγραερίου Weber ή μια από τις 2 δωροεπιταγές αξίας 500€ σε καύσιμα Μια κλήρωση κάθε εβδομάδα! 3 τυχεροί κάθε εβδομάδα!...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -