Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Τήνος – Δεύτερη ημέρα εθελοντισμού στο χωριό Αγάπη

Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Αγαπιανών

Όπως είχαμε προγραμματίσει και ανακοινώσει σήμερα πήγαμε στον νερόμυλο για να συνεχίσουμε τον καθαρισμό, καθαρίστηκε εσωτερικά ο νερόμυλος και η διώροφη κατοικία από τα χώματα και τα μπάζα που είχαν μαζευτεί από τα πολλά χρόνια εγκατάλειψης και λόγο ότι έχουν καταστραφεί και δυο στέγες .

Επίσης καθαρίστηκε και η δεξαμενή που μάζευε το νερό για να λειτουργεί ο νερόμυλος. Πολλές πολλές ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές που και σήμερα κάναμε μια καταπληκτική δουλειά .

Στο τέλος της ημέρας η Ροζα , η Μαίρη και ο πατέρας Νίκος μας έφεραν φαγητό και κρασί Μυρσινιωτικο, και ο Ιωσηφ αναψυκτικά και γλυκά τους ευχαριστούμε πολύ .

Επόμενο ραντεβού Κυριακή 22/03/2020 …..

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -