Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Κινήσεις ευπρεπισμού & ενίσχυσης φωτισμού σε Πύργο, Πάνορμο, Μαρλά και Βεναρδάδο Τήνου

- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img

Την Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου συνεδρίασε η τοπική Κοινότητα Πανόρμου. Ο πρόεδρος μεταξύ άλλων ανέφερε το ακόλουθο θέμα: Φωτισμός και ευπρεπισμός κεντρικών πλατειών και χώρων στάθμευσης Κοινότητας Πανόρμου.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος, Σωτήριος Πρίντεζης ανέφερε: «Είναι επιτακτική ανάγκη να συμπληρωθεί ο φωτισμός, στην πλατεία Σαμοθράκη στον Πύργο και στους δύο χώρους στάθμευσης που βρίσκονται πλησίον αυτής, στο χώρο στάθμευσης στη θέση “Γεφύρι Βίνιας” στον Πύργο, στο χώρο στάθμευσης στην είσοδο του οικισμού Πανόρμου και στην κεντρική είσοδο και στην πλατεία του χωριού Βεναρδάδος.

Όσον αφορά τον ευπρεπισμό των χώρων στάθμευσης, είναι απαραίτητο να καθαριστούν από τα ξερά χόρτα, να απομακρυνθούν από αυτούς αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες και άλλα αντικείμενα που τυχόν υπάρχουν και να γίνουν διαμορφώσεις και διαγραμμίσεις όπου αυτό είναι εφικτό.

Τέλος, κρίνω αναγκαίο να γίνει πρόταση στους καταστηματάρχες της κεντρικής πλατείας του Πύργου, να αντικαταστήσουν τις ομπρέλες και τις τέντες που χρησιμοποιούν για σκίαση, με διάτρητα τεντόπανα, ίδια για
όλα τα καταστήματα. »

Μετά την ομόφωνη απόφαση του τοπικού συμβουλίου εισηγείται στον δήμο Τήνο τα ακόλουθα:

1. Την ενίσχυση του Δημοτικού Φωτισμού της Κοινότητας Πανόρμου με την τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων στα παρακάτω σημεία:

– Για τον οικισμό του Πύργου:
α) Στην πλατεία Σαμοθράκη, β) Στους δύο χώρους στάθμευσης που βρίσκονται πλησίον της πλατείας Σαμοθράκη και γ) Στο χώρο στάθμευσης στη θέση “Γεφύρι Βίνιας”.
– Για τον οικισμό του Πανόρμου,
στο χώρο στάθμευσης στην είσοδο του οικισμού. και
– Για τον οικισμό του Βεναρδάδου:
α) Στην κεντρική είσοδο και β) Στην πλατεία του χωριού.

2. Τον ευπρεπισμό των χώρων στάθμευσης:
– Για τον οικισμό του Πύργου:
α) Οι χώροι στάθμευσης επί της πλατείας Σαμοθράκη, να καθαριστούν από τα ξερά χόρτα, να απομακρυνθούν από αυτούς αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες και άλλα αντικείμενα που τυχόν υπάρχουν και να γίνει διαγράμμιση όπου αυτό είναι εφικτό.
β) Ο χώρος στάθμευσης στη θέση “Γεφύρι Βίνιας”, να καθαριστεί από τα ξερά χόρτα.

– Για τον οικισμό του Πανόρμου: ο χώρος στάθμευσης στην είσοδο του οικισμού να καθαριστεί από ξερά χόρτα, να περιφραχθεί περιμετρικά με πλέγμα (με μία μικρή βάση από μπετό), να επιστρωθεί με λατομικό υλικό 3Α, να διαμορφωθούν σε αυτόν δύο είσοδοι πρόσβασης και να απομακρυνθούν αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες, παροπλισμένα αλιευτικά σκάφη, τρέιλερ και άλλα αντικείμενα που υπάρχουν.

– Για τον οικισμό του Μαρλά: να απομακρυνθούν από τους χώρους στάθμευσης αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες.

3. Να επανεξετασθεί ο ομοιόμορφος τρόπος σκίασης των καταστημάτων της κεντρικής πλατείας του Πύργου

spot_img

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -spot_img
- Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2023 -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img