Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Ευχαριστίες Συλλόγου Φίλων Κ.Υ. Τήνου

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου, αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των ISO BOX στο Κ.Υ Τήνου.

Ευχαριστεί, τον κο Παπαευαγγελίου Χρήστο μηχανικό και μέλος του Συλλόγου, ο οποίος συνεισέφερε στην προσπάθεια της Δ.Ε του Κ.Υ και του Συλλόγου για την εγκατάσταση των ISO BOX της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε επίσης την εταιρεία Βιδάλης Μπετόν, η οποία προσέφερε δωρεάν το μπετόν της βάσης (7 κυβικά μέτρα) και τον εργολάβο κο Νίκο Αρμάο (Χμώνα) ο οποίος εθελοντικά, διαμόρφωσε με τα μηχανήματα του το χώρο και με το προσωπικό του “έριξε” το μπετόν, έπειτα από ενέργειες του Συλλόγου. Ευχαριστούμε και πάλι όλους θερμά.

Πέραν αυτών ο Σύλλογος μας με έξοδα του διαμόρφωσε και την απομόνωση του δωματίου, με γυψοσανίδα και πόρτα, το οποίο συνορεύει με το ISO BOX, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Διοικούσας Επιτροπής του Κ.Υ.

Η εξασφάλιση, όσο το δυνατόν περισσότερο, της ετοιμότητας του Κέντρου Υγείας Τήνου για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης και της προστασίας των εργαζομένων σε αυτό (ιατρών, νοσηλευτών, κλπ προσωπικού) είναι κύριος στόχος του Συλλόγου μας , ο οποίος σε συνδυασμό με την αδιάλειπτη προσφορά της “κατ’ οίκον νοσηλεία” συμβάλει στην διαμόρφωση αισθήματος ασφάλειας για τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -