Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Ευχαριστίες στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Πύργου Τήνου

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε εγκάρδιες ευχαριστίες για την άψογη, θερμή φιλοξενία στους χώρους του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας Πύργου Τήνου της επιμορφωτικής δράσης/ημερίδας για τους νηπιαγωγούς της Τήνου με τίτλο : «Το Νηπιαγωγείο στο Μουσείο», η οποία διοργανώθηκε από τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Νηπιαγωγών του 1ου ΠΕΚΕΣ Νοτίου Αιγαίου  Βασιλική Βέλκου τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στην κυρία Αλεξάνδρα Τράντα για την άμεση, ενθουσιώδη ανταπόκριση και την αποτελεσματική συνεργασία σε όλες τις φάσεις της ημερίδας, καθώς και στον κύριο Γιάννη Μιχαήλ που ακούραστα μοιράστηκε μαζί μας γνώσεις, εμπειρίες και συναισθήματα κατά τη διάρκεια της δράσης.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους υπαλλήλους του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας για την προθυμία, την ευγένεια και την αποτελεσματικότητά τους.

Βασιλικη ΒελκουΣυντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ 60 Νηπιαγωγών1ο ΠΕΚΕΣ Νότιου Αιγαίου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -