Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img

Ολοκληρώνεται ένα μεγάλο εγχείρημα για τους Περιστεριώνες της Τήνου

spot_img
spot_img

Έπειτα από το δύσκολο εγχείρημα της καταγραφής όλων των περιστεριώνων της Τήνου, ακολούθησε ένα άλλο ακόμα δύσκολο εγχείρημα της αποτύπωσης τους στο χαρτί. Το βιβλίο που ετοιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό και το οποίο θα περιέχει όλο το πλήθος των περιστεριώνων της Τήνου φτάνει πλέον στο τέλος του.

Σκοπός του δεν είναι να αποτυπώσει με επαγγελματικό τρόπο φωτογραφικά τους περιστεριώνες, φτιάχνοντας ένα απλό φωτογραφικό λεύκωμα. Έτσι και αλλιώς δεν είμαι επαγγελματίας φωτογράφος.

Σκοπός του βιβλίου είναι να αποκτήσουμε μια σφαιρική εικόνα για όλα αυτά τα έργα τέχνης που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε ούτε που βρίσκονται, ούτε πόσοι είναι, ούτε σε τι κατάσταση βρίσκονται. Έτσι μέσω αυτού να υπάρξει πρώτα από όλα η γνώση και έπειτα η ευαισθητοποίηση μέσω της οποίας ελπίζω να φουντώσει ακόμα περισσότερο η ελπίδα να διασωθούν με κάποιο τρόπο….για να μην καταλήξουν κάποια στιγμή μετά από μερικά χρόνια να τους θαυμάζουμε μόνο σε ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση ή σε καρτ-ποστάλ.

Όπως είχε ειπωθεί ξανά, σκοπός της δημιουργίας αυτής της σελίδας στο facebook είναι να συλλέξουμε περισσότερες προσωπικές πληροφορίες από τους αναγνώστες μας (οπως π.χ προσωπικές ιστορίες, ιδιοκτησίες, έτος κατασκευής κλπ) ώστε αυτές οι προφορικές γνώσεις να μπορέσουν να καταγραφούν.

Όποτε αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να συνεισφέρει στην έκδοση αυτού του βιβλίου προσφέροντας χρήσιμες πληροφορίες, αυτές θα καταγραφούν μέσα σε αυτό.

Πρελορέντζος Μάνθος
Περιστεριώνες Τήνου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

διαβαστε επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ο καιρός

Tinos
broken clouds
16.4 ° C
16.7 °
16.1 °
40 %
3.6kmh
57 %
Πα
19 °
Σα
17 °
Κυ
15 °
Δε
16 °
Τρ
17 °
spot_img
spot_imgspot_img