Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021
- Sitaras Real Estate -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Φεστιβάλ Τήνου – Παιδική εξερεύνηση στον Φαλατάδο

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Tinos Guide & Seek

Στο πλαίσιο του προγράμματος “παιδί στο νησί” του Φεστιβάλ Δήμου Τήνου – Κεπυδητ είχαμε τη χαρά και την τιμή να διοργανώσουμε το εργαστήρι εξερεύνησης για παιδιά στο χωριό Φαλατάδος.

Η συμμετοχή των εξερευνητών και εξερευνητριών ξεπέρασε τις προσδοκίες μας! Έτσι, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο τους ίδιους και τις ίδιες, όσο και τους γονείς, τις γιαγιάδες και τους παππούδες που συνόδεψαν τα παιδιά στη δράση μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους κατοίκους του χωριού για τη συμμετοχή τους αλλά και τους συλλόγους του (Σύλλογος Φιλοπροόδων Φαλατάδου & Σύλλογος Απανταχού Φαλαταδιανών) οι οποίοι μεταξύ άλλων φροντίζουν τον δημόσιο χώρο του ακούραστα όλα αυτά τα χρόνια και έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να τον γνωρίσουμε, να τον απολαύσουμε και να τον αξιοποιήσουμε.

Ακόμη να ευχαριστήσουμε τη Μαρίνα, τον Βαγγέλη και τον Νίκο που μας παραχώρησαν την αυλή στην ταβέρνα οι Λεύκες για τα παιχνίδια γνωριμίας.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Δήμου Τήνου – Κεπυδητ Μαριάννα Κρητικού γι’ αυτή την υπέροχη συνεργασία!

Σοφία Ψαραδέλη και Ελένη Σκλαβούνου τίποτα δεν θα ήταν ίδιο και τόσο όμορφο χωρίς εσάς!

Υ.Γ. Η περιπέτεια δεν τελειώνει εδώ!

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img