Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Σήμερα στο Φεστιβάλ Τήνου

Το Φεστιβάλ Τήνου σας προσκαλεί στην παράσταση ΑΛΜΑΝΑΚ της Μαριάννας Κάλμπαρη από την ομάδα ΚΡΑΜΑ.

Τετάρτη 18 Αυγούστου στις 21.00
θέατρο Βωλάξ, είσοδος ελεύθερη
με την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου


Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες
T.: 6937177254/email: festivaltinou@gmail.com
Γραφείο Φεστιβάλ κάθε μέρα 11.00-14.00 και 19.00-22.00

Ένας έρωτας σε αδιέξοδο. Ένα ζευγάρι ξανασυστήνεται. Δυο αδέρφια αντιμέτωπα με ένα μεγάλο δίλημμα. Μια συνάντηση για διακανονισμό. Ένας πολιτικός υπόσχεται. Ένας παπάς ξορκίζει. Και ένας αστρολόγος μας τα λέει όλα. Τα πάντα ακροβατούν μεταξύ τραγικού και ιλαρού, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή.

Πέντε ηθοποιοί επί σκηνής, με λίγα μέσα και πολύ χιούμορ, χτίζουν μια παράσταση ανταλλάσσοντας ρόλους ηθοποιών, τεχνικών και θεατών.

Το Αλμανάκ είναι βιβλίο ή ημερολόγιο ή για τους πιο παλιούς καζαμίας που εκδίδεται στις αρχές κάθε χρόνου και δίνει συνοπτικές πληροφορίες για διάφορα σημαντικά γεγονότα, πολιτικά, οικονομικά, αθλητικά, καλλιτεχνικά, κοινωνικά που συνέβησαν κατά το αμέσως προηγούμενο έτος στη χώρα έκδοσής του ή και σε περισσότερες χώρες του κόσμου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -