Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Φέτος στο Μουντάδο Τήνου αναζητούμε τις «ρίζες» μας

Φέτος στο Μουντάδο Τήνου αναζητούμε τις «ρίζες» μας, που έχουμε ως άτομα, οικογένεια, χωριό, κοινωνία … 

Η «5η Μικρή Biennale Σύγχρονης Τέχνης – εικαστική περιπλάνηση στο Μουντάδο»,  ετοιμάζεται για το καλοκαίρι 2023. Ο «Σύνδεσμος Απανταχού Μουνταδιανών», η Mireille Lienard, ο Philippe Fraisse και ο Ηλίας Σιγάλας, συνεργάζονται για να είναι όλα έτοιμα.

Έντεκα διάσημοι καλλιτέχνες από διαφορετικά μέρη του κόσμου έρχονται να εκθέσουν τη δική τους πρόταση στο φετινό μας θέμα «ΡΙΖΕΣ / ROOTS» και είναι έτοιμοι να στοιχηματίσουν σε ένα αισιόδοξο μέλλον και ένα υπέροχο καλοκαίρι, στην Τήνο και στο όμορφο χωριό του Μουντάδου! Ας έχουμε αυτήν την ελπίδα …

Οι καλλιτέχνες, με σπουδές, ξεχωριστή παρουσία ο καθένας τους σε τοπικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο, με συμμετοχή σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις και πολλά διεθνή βραβεία, είναι:

Eirini CHATSATOURIAN (Αρμενία), Lea CONTESTABILE (Ιταλία), Gérald DEDEREN (Βέλγιο), Anne Marie FINNÉ (Βέλγιο), Adina IONESCU MUSCEL (Ρουμανία), Στράτος ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ (Ελλάδα), Aimé MPANE (Κονγκό), Λία ΠΕΤΡΟΥ (Ελλάδα), Yves VELTER (Βέλγιο), Jérôme WILOT MAUS (Βέλγιο).

Ο καλλιτέχνης της Street art, Jef AÉROSOL από Γαλλία θα ζωγραφίσει για όλο τον κόσμο σε ιδιαίτερο σημείο του χωριού μας.

Ηλίας Σιγάλας
Συντονιστής 5 ης  Biennale.
Κιν. 6944318033

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -