Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Φίλιππος Οριανός: Μαζί αλλάζουμε την Τήνο μας

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Στο νησί μας γνωριζόμαστε καλά. Ξέρουμε όλοι τι έχει προσφέρει και τι έχει κάνει για τον τόπο μας ο κάθε ένας από εμάς. Σε αυτή την προεκλογική περίοδο βλέπουμε όλοι ποιος έχει όραμα, αλλά και ένα υλοποιήσιμο, πλήρες πρόγραμμα. Γι αυτό το λόγο νιώθω περήφανος για την επιλογή μου να είμαι υποψήφιος με τον Γιάννη Σιώτο, με τη Δύναμη Δημιουργίας.

Από μικρό παιδί πάντοτε είχα μεράκι να προσφέρω στον τόπο μας, στο νησί που τόσο αγαπώ. Ξεκίνησα συμμετέχοντας σε μαθητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, ενώ το 2019 με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου μας, Γιάννη Σιώτου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο. Με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και με εκλέξατε Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καρδιανής σε ηλικία 25 ετών. Και σας ευχαριστώ γι αυτό. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Σε αυτό το διάστημα, έως σήμερα, προσπαθήσαμε πολύ να προσφέρουμε, ενώ παράλληλα κληθήκαμε να διαχειριστούμε μια σειρά από πρωτοφανείς κρίσεις. Ποιος δε θυμάται την πανδημία και τα lockdowns που δεν μπορούσαμε να βγούμε ούτε από το σπίτι για 2 χρόνια; Ποιος δεν θυμάται που για σχεδόν ένα χρόνο ταλαιπωρηθήκαμε με το ενεργειακό και το αυξημένο κόστος όχι μόνο για τα νοικοκυριά, αλλά και για τον ίδιο το Δήμο μας; 

Παρόλα αυτά, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, μαζί με τον Δήμαρχό μας. Σήμερα, μπορούμε να είμαστε περήφανοι γιατί τα καταφέραμε και τα ξεπεράσαμε όλα αυτά μαζί. Και όχι μόνο αυτό, αλλά επισκευάσαμε 24 φορές τον δρόμο στη Γιαννάκη, λόγω καιρού, καθώς και τον δρόμο Αγίου Πέτρου. Ασφαλτοστρώσαμε ένα μεγάλο τμήμα στην Α είσοδο και κάναμε συνεχείς παρεμβάσεις στα δύο οδικά δίκτυα με ασφαλτοστρώσεις και καθαρισμούς. Τσιμεντοστρώσαμε το δρόμο Καλυβίων και προχωρήσαμε στην πλακόστρωση του δρόμου προς τον Άγιο Φανούριο. Επίσης, 157 φορές συνεργαστήκαμε με την υπηρεσία ύδρευσης για να λύσουμε προβλήματα που είχαμε, καθαρίζαμε κάθε χρόνο τις πηγές και τις δεξαμενές μας, αντικαταστήσαμε όλα τα μοτέρ στις γεωτρήσεις, ενώ προχωρήσαμε και στην τοποθέτηση συστημάτων τηλεμετρίας. Αλλά για το νερό μας, δεν σταματήσαμε εκεί, συνεχίσαμε αντικαθιστώντας δίκτυο ύδρευσης 300 μέτρων. Εστιάσαμε στην καθαριότητα, βάφαμε κάθε χρόνο το χωρίο μας, καθαρίζαμε τις παραλίες Καλυβιών – Γιαννάκης και αντικαταστήσαμε όλους τους κάδους απορριμμάτων. Επιπλέον, προχωρήσαμε δυναμικά αφενός επισκευάζοντας όλο το δημοτικό φωτισμό, αφετέρου τοποθετήσαμε νέα φωτιστικά τύπου led στον Όρμο Γιαννάκης και στις δύο εισόδους του χωριού. Μάλιστα, επισκευάσαμε και τις κεντρικές αποχετεύσεις του Πέρα Χωριού. Αυτά είναι μερικά μόνο από όσα κάναμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Γιατί πάντοτε εμείς είμαστε και θα είμαστε στην πρώτη γραμμή. Για τα χωριά μας, για τον τόπο μας.

Συνεπώς, τώρα, σε αυτές τις εκλογές, έχει έρθει η ώρα να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και τον αγώνα μας για να αλλάξουμε το νησί μας. Σε αυτές τις εκλογές αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Εξωμβούργου για να συνεχίσουμε μαζί και να διαμορφώσουμε την Τήνο που ονειρευόμαστε, την Τήνο που αγαπάμε!

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -