Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Φιλοι του Πρασίνου στην Τήνο/ Ήρθε η ώρα της σποράς

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Συλλογος Φίλων του Πρασίνου Τήνου

Ήλθε ο καιρός για τις εργασίες παραγωγής νεαρών δενδρυλλίων στο θερμοκήπιο και το Δικτυοκήπιο του Συλλόγου μας. 

Παράλληλα φροντίζουμε για την βιωματική εκπαίδευση των μαθητών όλων των βαθμίδων.

Ήδη έχουμε ξεκινήσει τα γεωπονικά μαθήματα με την Π.Ο. του ΕΠΑΛ κάθε Παρασκευή , ένα εκπαιδευτικό τρίωρο με θεωρία και πρακτική εφαρμογή των όσων διδάσκονται τα παιδιά με θεαματικά αποτελέσματα. .

Κάθε εβδομάδα χρειαζόμαστε 20 σακιά των 50λίτρων αποστειρωμένο φυτόχωμα, 50 γάντια μιας χρήσεως και εμφιαλωμένο νερό για τα παιδιά.

Σε αυτό το ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΎΡΙ που επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα χρειαζόμαστε την βοήθεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Συλλόγων του Νησιού μας , των Σχολικών Επιτροπών , των Σχολικών Μονάδων, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, ενός εκάστου Γονέα , κάθε Τήνιου Πολίτη που ενδιαφέρεται για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση των νέων και την αύξηση του Πρασίνου στο νησί μας. Με την βοήθεια όλων σας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερα δενδρύλλια , και χιλιάδες ΕΛΙΕΣ , ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΛΛ ΤΗΝΟΥ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ , 5 εκπαιδευτικοί τρεις εν ενεργεία καθηγητές από το ΕΠΑΛ και το Γενικό Λύκειο και δυο ακόμη, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, εργαζόμαστε χρόνια τώρα εθελοντικά, χωρίς αμοιβή από κανένα, μέσα από την καρδιά μας, , ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ και ΖΗΤΆΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ , να μας φέρετε φυτόχωμα από τα καταστήματα της Τήνου , νερά και γάντια για τα παιδιά.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΣ ΝΕΑ ΦΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ , που στη συνέχεια πάλι θα σας προσφέρουμε . Αν δεν είμαστε στο φυτώριο που βρίσκεται ,δίπλα στον Πανίερο Ναό της Μεγαλόχαρης, αφήστε την αγάπη σας, έξω από την μεγάλη πράσινη πόρτα του φυτωρίου.

Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος Ιωάννης Ψάλτης

Ο Γραμματέας Νικόλαος Γκίζης

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -