Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Γίνε και εσύ «Φίλος της Τήνου»

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Υποστηρικτές των προσπαθειών του σωματείου «Φίλοι της Τήνου» είναι κυρίως τα μέλη, οι τοπικές αρχές όπως επίσης οι χορηγοί  και μεμονωμένα άτομα που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για την επιτυχία των εκδηλώσεών.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε;

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Γίνε μέλος στο σωματείο, δώσε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σου και μοιράσου μαζί μας την ικανοποίηση της προσφοράς.  Άλλωστε είναι μια ευκαιρία για να βρισκόμαστε και να περνάμε καλά. Η ετήσια συνδρομή είναι € 50. Στείλε ένα email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο filoitinou@yahoo.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Κατέβασε την αίτηση εγγραφής από εδώ, συμπλήρωσέ την, στείλε την στο filoitinou@yahoo.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

Απευθυνόμαστε σε εταιρείες με αυξημένη εταιρική κοινωνική ευθύνη που επιθυμούν να υποστηρίξουν τους σκοπούς μας. Αν η εταιρεία που εκπροσωπείς ή εργάζεσαι επιθυμεί να διαθέσει ένα μέρος του χορηγικού προϋπολογισμού της για να στηρίξει τις προσπάθειες μας παρακαλούμε επικοινωνήστε με το σωματείο.

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Εάν οι δραστηριότητες και οι προσπάθειες του σωματείου σε εκφράζουν και θέλεις να μας υποστηρίξεις, κάνε μια δωρεά στο σωματείο στο λογαριασμό ALPHA BANK GR76 0140 1150 1150 0210 1279 185

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Εάν διαθέτεις ελεύθερο χρόνο και θέλεις να βοηθήσεις με εθελοντική εργασία, μη διστάσεις να μας ενημερώσεις. Η προσφορά σου, η γνώμη σου και οι ιδέες σου είναι ανεκτίμητες και καλοδεχούμενες.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -