Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

fimotro.gr | Δημοτικές εκλογές Τήνου – Φαβορί ο Δήμαρχος Γιάννης Σιώτος

Το fimotro λίγους μήνες πριν τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεχίζει τα ρεπορτάζ για όλα όσα συμβαίνουν στις τοπικές κοινωνίες ενόψει των Δημοτικών εκλογών.

ΠΗΓΗ: www.fimotro.gr

Μεγάλο φαβορί στο νησί της Τήνου είναι ο σημερινός Δήμαρχος Γιάννης Σιώτος, ο οποίος εκλέχθηκε για πρώτη φορά ανώτατος τοπικός άρχοντας του νησιού σε ηλικία μόλις 40 ετών. Ακόμα και σήμερα είναι ο νεότερος δήμαρχος που είχε ποτέ το νησί. Πτυχιούχος Νομικής με μεταπτυχιακές σπουδές στο Εμπορικό Δίκαιο στη Βρετανία και υποψήφιος διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στο Εργασιακό Δίκαιο, ασκεί μάχιμη δικηγορία στην Τήνο από το 2004.

“Είναι πιθανό να κερδίσει από τον πρώτο γύρο των εκλογών”

Η ρευστή κατάσταση που επικρατεί στην δημοτική αντιπολίτευση δημιουργεί πρόβλημα αξιοπιστίας στους άλλους Δημοτικούς συνδυασμούς. Ο Δήμαρχος Τήνου μέσα από το έργο που έχει παρουσιάσει εμφανίζεται σήμερα όχι απλά το φαβορί για να κερδίσει τις εκλογές, αλλά να τις κερδίσει από τον πρώτο γύρο. Σοβαρή εναλλακτική πρόταση από άλλον υποψήφιο Δήμαρχο δεν υπάρχει και αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις Δημοτικές εκλογές της Τήνου.

Υπενθυμίζεται ότι Γιάννης Σιώτος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε κερδίσει από την πρώτη Κυριακή.

Δείτε τα αποτελέσματα:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -