Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Οι μαθητές της Τήνου σε αποστολή

Οι μαθητές της Τήνου σε αποστολή

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Ο Δήμος Τήνου, λαμβάνοντας υπόψιν την αξία της Ανακύκλωσης  υλοποιεί μέσω του followgreen.gr/tinos για τους μαθητές και τις μαθήτριες των δημοτικών σχολείων, μία νέα δράση «Πράσινοι Μαθητές σε Αποστολή!», δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν χρηστικά δώρα για το σχολείο τους!

Στόχος της ανωτέρω δράσης, είναι τα παιδιά παρέα με τους γονείς να απασχοληθούν διασκεδαστικά και δημιουργικά στο σπίτι. Μέσω του ειδικά διαμορφωμένου εκπαιδευτικού υλικού των «Green Missions» σε άρθρα, βίντεο και κουίζ αποκτούν γνώσεις για την ανακύκλωση και την κυκλική οικονομία, ολοκληρώνοντας στόχους και κερδίζοντας πόντους επιβράβευσης.

Πιο συγκεκριμένα, η συγκέντρωση των πόντων επιβράβευσης θα αθροίζεται σε επίπεδο σχολείου και η πορεία κάθε σχολείου θα καταγράφεται στην ειδική σελίδα followgreen.gr/tinos/contest. Μαθητές και γονείς για να ενεργοποιήσουν τη συμμετοχή τους στη δράση θα πρέπει να δηλώσουν το σχολείο τους στον λογαριασμό χρήστη είτε είναι ήδη εγγεγραμμένα μέλη, είτε μέσω μίας κοινής εγγραφής (followgreen.gr/tinos/account/register).

Μετά το πέρας της δράσης, ο Δήμος θα επιβραβεύσει όλα τα σχολεία που έλαβαν μέρος μέσω των μαθητών και των γονέων, ενώ το 1ο σε άθροισμα πόντων σχολείο  θα λάβει ένα χρηστικό δώρο για τη σχολική του μονάδα.

Λάβε μέρος σήμερα: followgreen.gr/tinos/earnpoints

Βρες εδώ τις Οδηγίες συμμετοχής.

Στον Δήμο Τήνου επενδύουμε στη γνώση για την Ανακύκλωση!
#Μένουμε Σπίτι. Εκπαιδευόμαστε δημιουργικά!

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
6.1 ° C
6.6 °
5.8 °
56 %
11.3kmh
75 %
Δε
7 °
Τρ
7 °
Τε
7 °
Πε
9 °
Πα
10 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -